Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DENİZCİLER MEZUN OLDU

DENÄ°ZCÄ°LER MEZUN OLDU

Karadeniz Ereğli Denizcilik Fakültesi’ni bitiren öğrenciler için mezuniyet,


Zonguldak Bülent Ecevit Ãœniversitesi’nde (BEÃœ) Karadeniz EreÄŸli Denizcilik Fakültesi’ni bitiren öğrenciler için mezuniyet töreni gerçekleÅŸtirildi.
TatoÄŸlu Kültür Merkezi’ndeki törende saygı duruÅŸunda bulunuldu, Ä°stiklal Marşı söylendi. BEÃœ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çufalı, Dekan Yüksel Ayaz’ın ardından yaptığı kürsü konuÅŸmasında, üniversitenin gittikçe geliÅŸtiÄŸini söyledi. EreÄŸli ve diÄŸer yerleÅŸkelerde açılacak yeni bölümler ile adını uluslararası baÅŸarılar ile duyuran bir üniversite olacaklarını belirten Çufalı, şöyle dedi:
“DÃœNYAYA HÄ°TAP EDÄ°YORUZ”
“Fakülte ve meslek yüksekokullarımızın deÄŸiÅŸik bölüm ve programlarına ilk kez veya yeniden öğrenci alınacaktır. Akredite olan fakültelerimiz engelsiz üniversite alanında alınan ödüllerimiz, uluslararası baÅŸarılara imza atan öğretim üyesi ve öğrenci arkadaÅŸlarımız, uluslararası kuruluÅŸ ve üniversitelerle imzaladığımız anlaÅŸmalarımız, ulusal ve uluslararası baÅŸarılara imza atan sporcu öğrencilerimizle; üniversitemiz nicelik ve nitelik olarak baÅŸarılarını artırmaya devam ettirmektedir. Uluslararası öğrencilerimiz, öğretim üyelerimiz ve elemanlarımızla gittikçe büyüyerek sadece Türkiye'nin bir üniversitesi olmakla kalmayıp bütün dünyaya hitap ediyoruz. Türkiye dışından birçok uluslararası öğrenci ve akademisyen arkadaÅŸlarımızla dünya çapında bir üniversite olmak arzusundayız.”
VALİ BEKTAŞ: OKUL SORUNUNU HENÜZ ÇÖZEBİLMİŞ DEĞİLİZ
Zonguldak Valisi ErdoÄŸan BektaÅŸ ise fakültenin fiziksel yapısında ki eksikleri henüz gideremediklerini belirttiÄŸi sözlerinde, “Denizcilik Fakültemizin baÅŸarmaya çalıştığı ÅŸey önemli. Çocuklarımızın ve hocalarımızın yapmaya çalıştıkları ÅŸey önemli. Bu konuda ne kadar gayret göstersek, ne kadar imkan oluÅŸtursak azdır. Ãœstelik Denizcilik Fakültemizin maalesef okul sorununu henüz çözebilmiÅŸ deÄŸiliz. Bu konuda da emek veriyoruz, kafa yoruyoruz. Kısa vadede çözüme ulaÅŸmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.
Vali Bektaş, öğrencilere sonraki hayatlarında başarı dilediğini de sözlerine ekledi.
Törende, bölüm birinci, ikinci ve üçüncülere ödülleri protokol üyelerince verildi. Tören, mezun olan yaklaşık 50 öğrencinin keplerini havaya atmaları ile son buldu.


 

 

 

DENÄ°ZCÄ°LER MEZUN OLDU

Karadeniz Ereğli Denizcilik Fakültesi’ni bitiren öğrenciler için mezuniyet,

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük9
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo