13 o C Kdz. Ereğli

DENİZANASI… ÜNAL DEMİRTAŞ...

POSBIYIK BİR ŞEY DEDİ AMA...

Gündem 4 yıl 6 ay 27 gün 17 saat 40 dakika önce 2164

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Belediye Başkanı Halil Posbıyık, bir çocuktan aldığını iddia ettiği mektuptan alıntı yaptı. Söylediği sözler ile adeta beyin yaktı…
Yaşı ve belediyecilikte geçirdiği süre nedeni ile “duayen” olarak isimlendirilen Posbıyık, ilçe geleceği adına kararlar alınan Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuşmada, kafaları karıştırdı.
Bir çocuğun denizanalarının evrim geçirdiğini anlattığı mektubu Meclis Üyelerine anlatan Posbıyık, nasıl oldu ise ‘denizanası olayını’ partisinin Milletvekili Ünal Demirtaş’a bağladı.

İşte, ‘birebir’ o konuşma:
“Dün akşam, ilkokulu okuyan bir öğrenciden mektup aldım, çok duygulandım. ‘Halil amca, bu sene denizanalarından denize giremedik. Son zamanlarda denizanaları mavimtırak oldu ve ayakları var sanki. Yüzme imkanımız yok” diyor.
Düşündüm, düşündüm; çok üzüldüm. Bu memleketin, ben de başta olmak üzere hiçbir sorunla ilgilenmiyoruz. Siyasilerin falan hiçbir nane yedikleri yok. Memleket batıyor. Gencecik bir çocuk, daha bebe, denizanalarından şikayet ediyor.
Maalesef milletvekili 50 kuruşluk çay meselesi ile uğraşırken; siyasilerimiz hala daha yeme, içme, eğlence peşinde koşarken o denizanaları iyice büyüyecek ve denize giremeyeceğiz. Ama bunları söyleyemedim, çocuğa yazamadım.”

DENİZANASI… ÜNAL DEMİRTAŞ...

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 1 saat 19 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
16 saat 31 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 20 saat 36 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 20 saat 10 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 17 saat 49 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 14 saat 25 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 53 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 18 saat 41 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !