Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DENİZANASI… ÜNAL DEMİRTAŞ...

DENİZANASI… ÜNAL DEMİRTAŞ...

POSBIYIK BÄ°R ÅžEY DEDÄ° AMA...


EreÄŸli’de Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık, bir çocuktan aldığını iddia ettiÄŸi mektuptan alıntı yaptı. SöylediÄŸi sözler ile adeta beyin yaktı…
Yaşı ve belediyecilikte geçirdiÄŸi süre nedeni ile “duayen” olarak isimlendirilen Posbıyık, ilçe geleceÄŸi adına kararlar alınan Meclis Toplantısı’nda yaptığı konuÅŸmada, kafaları karıştırdı. 
Bir çocuÄŸun denizanalarının evrim geçirdiÄŸini anlattığı mektubu Meclis Ãœyelerine anlatan Posbıyık, nasıl oldu ise ‘denizanası olayını’ partisinin Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ’a baÄŸladı.

Ä°ÅŸte, ‘birebir’ o konuÅŸma:    
“Dün akÅŸam, ilkokulu okuyan bir öğrenciden mektup aldım, çok duygulandım. ‘Halil amca, bu sene denizanalarından denize giremedik. Son zamanlarda denizanaları mavimtırak oldu ve ayakları var sanki. Yüzme imkanımız yok” diyor.
Düşündüm, düşündüm; çok üzüldüm. Bu memleketin, ben de başta olmak üzere hiçbir sorunla ilgilenmiyoruz. Siyasilerin falan hiçbir nane yedikleri yok. Memleket batıyor. Gencecik bir çocuk, daha bebe, denizanalarından şikayet ediyor.
Maalesef milletvekili 50 kuruÅŸluk çay meselesi ile uÄŸraşırken; siyasilerimiz hala daha yeme, içme, eÄŸlence peÅŸinde koÅŸarken o denizanaları iyice büyüyecek ve denize giremeyeceÄŸiz. Ama bunları söyleyemedim, çocuÄŸa yazamadım.”

 

DENİZANASI… ÜNAL DEMİRTAŞ...

POSBIYIK BÄ°R ÅžEY DEDÄ° AMA...

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük5
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo