Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMOKRASİ NÖBETİ!..

DEMOKRASİ NÖBETİ!..

Karadeniz EreÄŸli Kaymakamlığı ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi, İçiÅŸleri Bakanlığı’ndan gelen yazı üzerine Kdz. EreÄŸli’de gerçekleÅŸecek ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlik programına iliÅŸkin yeni bir düzenleme yaptı. Buna göre EreÄŸli’de 15 Temmuz Cumartesi günü, Åžehit Ömer Halisdemir Bulvarı köprülü kavÅŸak bölgesinden baÅŸlayarak ’Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ gerçekleÅŸtirilecek, ardından da Atatürk Anıtı Önü’nde sabaha kadar demokrasi nöbeti tutulacak.

’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinliklerine toplumun her kesimini davet eden Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, “Kdz. EreÄŸli Belediyesi olarak; 15 Temmuz hain darbe giriÅŸiminin 1. yılında, Ä°lçe Kaymakamlığımız ile birlikte, ’15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ etkinlikleri için hazırlıklarımızı tamamladık“ dedi.

15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK YÜRÜYÜŞÜNE DAVET

Uysal, “Hain darbe giriÅŸiminin ardından 27 gün boyunca süren demokrasi nöbetlerinde, bir ve beraber olan siz güzel ÅŸehrimin güzel insanlarını, 15 Temmuz 2017 Cumartesi günü saat 19:30’da ilçemiz Åžehit Ömer Halisdemir Bulvarı köprülü kavÅŸak bölgesinden baÅŸlayacak ’Demokrasi ve Milli Birlik Yürüyüşü’ne ardından da Atatürk Anıtı Önü’nde sabaha kadar sürecek Demokrasi nöbetine davet ediyorum” açıklamasında bulundu. İçiÅŸleri Bakanlığından gelen yazı sonrası daha önce 5 gün süreceÄŸi açıklanan demokrasi nöbeti sadece 15 Temmuz Cumartesi gecesi tutulacak.

15 TEMMUZ GÜNÜ YAPILACAK DİĞER ETKİNLİKLER

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ Etkinlikleri kapsamında 15 Temmuz Cumartesi günü saat 17.00’de Abdi Pekçi Sergi salonunda “15 Temmuz Demokrasi ve Åžehitler FotoÄŸraf sergisi” ziyaret edilerek, anı defteri imzalanacak aynı gün saat 18:00’de de Atatürk Kültür Merkezi Vedat Can Salonu’nda Kaymakamlık ve Halk EÄŸitim Müdürlüğünce hazırlanan “15 Temmuz’u Unutma” adlı resim sergisinin açılışı yapılacak.

Bu arada Atatürk Anıtı önünde gerçekleÅŸecek Demokrasi Nöbeti programı kapsamında saat 21.30’da yazar Bahadır YeniÅŸehirlioÄŸlu’nun söyleÅŸi ve imza günü gerçekleÅŸecek.

MEVLÄ°D VE MEZARLIK PROGRAMLARI VAR

Bu arada etkinlikler kapsamında 11 Temmuz 2017 Salı günü ( yarın ) öğle namazına müteakip Ali Molla Camii’nde 15 Temmuz Åžehitlerinin ruhuna Mevlid-i Åžerif, aynı gün saat 14:30’da Kestaneci Mezarlığı, 15:15’de ÅŸehir mezarlığı, 16:00’ da Belen Mezarlıklarında dua okunacak.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük7
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo