Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Demirtürk,adaylığını açıkladı!.

Demirtürk,adaylığını açıkladı!.

Kdz. EreÄŸli Ä°lçesinde 2 Nisan Pazar günü yapılacak olan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)EreÄŸli Ä°lçe kongresi öncesi adaylığını açıklayan Rahman Demirtürk,  “Bu kararı almamdaki en büyük etken ocak baÅŸkanlığı yapmış ilçe baÅŸkanlığı yapmış belediye baÅŸkan adayı olmuÅŸ partimizde belde teÅŸkilatımızda ülkücü hareketin çeÅŸitli görevlerinde bulunmuÅŸ emek vermiÅŸ kardeÅŸlerimizle büyüklerimizle yapmış olduÄŸumuz istiÅŸareler sonucu bu göreve layık görülmemdir. ”dedi

Milliyetçi Hareket Partisi EreÄŸli Ä°lçe teÅŸkilatının 2 Nisan Pazar günü yapacağı kongre öncesi Rahman Demirtürk adaylığını açıkladı. Demirtürk parti binasında gerçekleÅŸtirdiÄŸi yoÄŸun katılımlı basın toplantısı ile adaylığını açıkladı. Toplantıda Eski Ä°lçe BaÅŸkanları, Ãœlkü Ocakları baÅŸkanları ve çok sayıda partili hazır bulundu. 

Demirtük, teÅŸkilat binasında yaptığı konuÅŸmada, göreve, partinin ileri gelenlerince layık görüldüğünü söyledi. Partide ’kardeÅŸ kavgası’ çıkarılmak istendiÄŸini, bunu ise yıkmaya geldiÄŸini belirten Demirtürk, şöyle dedi:

BU KARARI ALMAMDAKÄ° EN BÃœYÃœK ETKEN?

 “Bu kararı almamdaki en büyük etken ocak baÅŸkanlığı, ilçe baÅŸkanlığı ve belediye baÅŸkan adayı olmuÅŸ, partimizde belde teÅŸkilatlarımızda ülkücü hareketin çeÅŸitli görevlerinde bulunmuÅŸ kardeÅŸlerimizle, büyüklerimizle yapmış olduÄŸumuz istiÅŸareler sonucu bu göreve layık görülmemdir. Adaylığım konuÅŸulmaya baÅŸlandıktan sonra gördüm ki, ülkücü hareket içerisinde olumlu yönde büyük bir heyecan oldu. Ãœlkücü hareketin, yoÄŸun baskılar, çeÅŸitli fitneler ile dağıtılmak, kardeÅŸ kavgası çıkarılmak istendiÄŸi, zor günlerinde birlik ve beraberliÄŸi daha da saÄŸlamlaÅŸtırmak adına adaylığım konusunda teÅŸvik edici övgüler aldım. TeÅŸkilatlarımız adına ortak problem olarak görülen kırgınlıkları, dargınlıkları, küskünlükleri ortadan kaldırıp, ülkücü hareketin her ferdini birbiri ile kucaklaÅŸtırıp, dağılan, parçalanan, yıpran teÅŸkilatımızı ÅŸahlandırıp davamıza, ülkümüze, ÅŸehrimize ve ülkemize hizmet etmek görevi ve amacı ile beni bu yolda öncü eden ülkücü iradeye teÅŸekkür ederim.”

DEMÄ°RTÃœRK’TEN ÃœLKÃœCÃœ KESÄ°ME BÄ°RLÄ°K ÇAÄžRISI

Ãœlkücü kesime ’birlik’ çaÄŸrısı yapan Demirtürk, ’adalet’ ve ’ÅŸefaat’ vurgusu yaptığı konuÅŸmasını, ÅŸu sözlerle sürdürdü:“Bütün samimiyetim ile ülkücü camiaya sesleniyorum. Ãœlkücü camiayı bizimle beraber hareket etmeye çağırıyorum. Biz, güçlü bir aileyiz. Biz, bütün sorunları güven, ilgi, beceri ve hatta ülkücü camianın verdiÄŸi teÅŸkilat anlayışı ile aÅŸacağız. Hazreti Hızır yoldaşımız, Hazreti Ali kılıcımız, Hazreti Ömer adaletimiz, Hazreti Muhammet de ÅŸefaatçimiz olsun. Adaylığımız, partimize ve Karadeniz EreÄŸli’ye hayırlı olsun.” 

O BENİM KARDEŞİM

Rahman Demirtürk, kendisini adaylıkta tebrik eden mevcut Ä°lçe Bakanı Talat Åžeker için ise bütün yollarda kendisi ile birlikte olduÄŸunu kaydederek, “Talat benim kardeÅŸimdir. Ben, sürekli yanındayım. Seçimde kazanırız ya da kaybederiz ama biz yine beraberiz. Bu birlik ve beraberliÄŸin olabilmesi için bana ne düşüyor ise yapmaya hazırım. Ben, bir haftadan beri adayım. Bütün yollarda, kendi ile beraber olduÄŸumu söylüyorum. Ben O’nun rakibi deÄŸil O’nun aÄŸabeyiyim. O benim kardeÅŸimdir” diye konuÅŸtu.

MHP eski EreÄŸli ilçe baÅŸkanları Mehmet Özkanca ve Ä°lkay Özdemir’in adaylara baÅŸarı dileÄŸinde bulunduÄŸu topluluÄŸa, kalabalık partili ile Ãœlkü Ocakları üyelerinin katıldığı gözlendi.

KONGRE ERTELENDÄ°?

Öte yandan alınan bilgiye göre,2 Nisan’da yapılması planlanan MHP EreÄŸli Ä°lçe kongresinin ileri bir tarihe ertelendiÄŸi öğrenildi.

(EreÄŸli FM Haber Merkezi )

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo