Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!..

DEMİRTAŞ’TAN ÖNEMLİ AÇIKLAMALAR!..

Ereğli’ye bağlı Gülüç Belde Belediyesi, muharrem ayı dolayısıyla aşure dağıtıldı.

Belediye Başkanı Mustafa Gökhan Demirtaş, belediye sosyal tesislerindeki etkinlikte yaptığı konuşmada, birlik ve beraberlik ayı olan muharrem ayına ulaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Beldede önemli hizmetleri halk ile buluşturduklarını anlatan Demirtaş, şöyle konuştu:

"Rutin hizmetlerinin yanı sıra sosyal belediyecilik olarak da önemli çalışmalar içerisindeyiz. Muharrem ayı birlik ve beraberliğin, paylaşımın ön plana çıktığı bir aydır. Komşunuz, eşiniz, dostunuz aç yatarken sizlerin tok yatmasını yüce mevlam tavsiye etmez. Yardıma muhtaç olan insanlarımıza destek olalım."

SOSYAL BELEDİYECİLİK ATAĞI

Gülüç’de bazı olayların üstesinden gelmeye başladık. Bu da gözle görülebilir hale geldi. Yol, su, çocuk parkları bizim alanımız dışına çıktı, artık basit gelmeye başladı. Sosyal belediyecilikte faaliyetlerimize başladık. Muharrem ayının birlik ve beraberlik ayıdır, paylaşımların ön plana çıktığı bir aydır.

"KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN..."

Her yerde her sokak, her caddede çalışmalarımız var. Bunların yanı sıra sosyal belediyecilik olarak festivallerimiz, sünnet şölenlerimiz, mevlit programlarımız ile halkımız yanındayız. Muharrem ayında komşunuz eşiniz dostunuz aç yatarken sizlerin tok yatmasını yüce mevlam tavsiye etmez. Yardıma muhtaç olan insanlarımıza destek olmak istiyoruz"

Dua okunmasının ardından vatandaşlara aşure ikram edildi.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo