Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ’IN 19 MAYIS MESAJI!.

DEMÄ°RTAÅž’IN 19 MAYIS MESAJI!.

CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı. Ä°ÅŸte o mesaj;

19 Mayıs 1919 tarihi, ulusal kurtuluÅŸ mücadelemize giden yolda atılan en büyük adımdır. Mustafa Kemal Atatürk, Samsun’dan Anadolu’ya uzanan yolda, Anadolu’nun dört bir yanında bağımsızlık ateÅŸini yakmıştır. Bu gün; emperyalist devletlerin iÅŸgali altındaki vatanımızın bölünmez bir bütün olduÄŸunu, Türk ulusunun manda, himaye ve hiçbir türlü sömürgeye asla boyun eÄŸmeyeceÄŸini, bağımsızlığın temel karakteri olduÄŸunu tüm dünyaya duyurduÄŸu mücadelenin miladıdır.

Ãœlkenin en zor günlerinde, bağımsızlık, eÅŸitlik, adalet, demokrasi ve özgürlük adına baÅŸlayan umut dolu mücadelelerin dinamiÄŸi olan gençler, her zaman olduÄŸu gibi bugün de bağımsızlığımızın sembolü olan bayrağımızı yükseklere taşıyacak ve Türkiye Cumhuriyeti’ni ilelebet yaÅŸatacaktır.

Türlü bahaneler ileri sürerek, ulusal bayramlarımızı kutlamamızı istemeyen, Atatürk ve cumhuriyet düşmanı AKP’ye karşı, yarın 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı her zamankinden daha fazla coÅŸku ve sevinç ile kutlayacağız.

Tüm gençlerimizin ve vatandaÅŸlarımızın, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutlarken; baÅŸta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatan savunmasında rol almış tüm ÅŸehitlerimizi ve gazilerimizi büyük bir saygı, minnet ve rahmetle anıyorum. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo