13 o C Kdz. Ereğli

DEMİRTAŞ, GENÇLERE KONUŞTU

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 26 gün 1 saat 51 dakika önce 540

Haberi Paylaşın

Zonguldak ili Ereğli ilçesi Gülüç beldesinde, AK Parti’nin Belediye Başkan Adayı Gökhan Demirtaş, “bundan sonrada söz verdiğim işi yapmadığım takdirde; yolda, sokakta, hatta makamıma gelerek bunun hesabını soracaksınız” dedi.
Beldenin aynı zamanda mevcut Belediye Başkanı Demirtaş’ın, 31 Mart Mahalli İdari Seçimlerine ilişkin bir süre önce başlattığı çalışmalarını aralıksız sürdürdüğü bildirildi.
Yapılan yazılı açıklamada, beldesindeki AK Parti Seçim Bürosu’na giderek burada Gülüç Gençlik Kollarının hazırladığı sohbete katıldığı belirtildi. Burada genç kesime konuşan Demirtaş, geçmiş dönemde yaptıkları projeleri hatırlattı, yeniden kazanması durumunda yapacağı projelerinden söz etti.
Yapamayacağı hiçbir işin sözünü asla vermediğini anlatan Demirtaş, şunları kaydetti:
“Geçmişte söz verdim ve yaptım. Bundan sonrada söz verdiğim işi yapmadığım takdirde, siz yolda, sokakta, hatta makamıma gelerek bunun hesabını soracaksınız ve sormalısınız da. Yarın buraya başkaları da gelecek size bir takım sözler verecek. Her söze inanmayın, verilen sözlerinde takipçisi olun. Ben kendi adıma konuşuyorum yapamayacağım hiçbir sözü size vermeyeceğim.”
Açıklamada ayrıca, toplantıya katılanlar arasında AK parti Gülüç Belde Teşkilat Başkanı İsmail Yılmaz, Ak Parti Gülüç Gençlik Kolları Başkanı Resul Kartal ve yönetim kurulu üyelerinin de olduğu vurgulandı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 7 saat 48 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 23 saat önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 6 saat 1 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 2 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 18 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 20 saat 54 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 1 saat 29 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 4 saat 55 dakika önce KAZA ; 2 YARALI