Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRTAŞ, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

DEMİRTAŞ, ANNELER GÜNÜNÜ KUTLADI

CHP Zonguldak Milletvekili Ãœnal DemirtaÅŸ, “Anneler Günü” mesajında, “Bizleri yetiÅŸtirmek için çektiÄŸi çileleri, gösterdiÄŸi sabır ve sevgiyi ne kadar dile getirirsek getirelim, annelerin hakkını vermemiz asla mümkün deÄŸildir.”dedi.

Mesaj şöyle;

 

Ä°lk öğretmenlerimiz,  ilk arkadaÅŸ, ilk sırdaÅŸ, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaÅŸamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır. 

Annelerimiz, AKP iktidarının yanlış politikaları sonucu, maalesef Türkiye’de layık olduÄŸu deÄŸeri görememekte, hak ettiÄŸi yaÅŸam standardına kavuÅŸamamaktadır. Cennet ayaklarının altında olan annelerimiz, AKP’nin iktidar hırsından dolayı, evlatlarını ÅŸehit vermektedir. Ãœlkeyi sıfır terörle teslim alan AKP, makam sevdasından dolayı, bugün annelerimizin gözyaÅŸlarını sele döndürmüştür. 

Kadın hakları konusunda da son derece duyarsız olduÄŸunu defalarca kanıtlamış olan AKP iktidarı, annelerimizi bir doÄŸum makinesi olarak görmekte, adeta açık artırma yaparcasına annelere “üç çocuk/beÅŸ çocuk doÄŸurun” mesajı vermekte, onların çektiÄŸi çileleri görmezden gelmekte, anneleri çalışma hayatından ve sosyal yaÅŸamdan uzaklaÅŸtırmak için elinden geleni yapmaktadır. 

Bizler, annelerimize olan borcumuzu, Türkiye’yi daha yaÅŸanılabilir bir ülke haline getirmek ve evlatlarımıza aydınlık bir gelecek hazırlamak için çalışarak ödemeye çalışıyoruz. 
Varlığımızı borçlu olduÄŸumuz, bizleri yaÅŸama hazırlayan, bizleri karşılıksız seven, deÄŸerleri hiçbir zenginlikle ölçülemeyen, ilk öğretmenimiz, koruyucumuz, yetiÅŸtiricimiz olan deÄŸerli annelerimizin ve yüreÄŸi evlat acısıyla dolu olan tüm ÅŸehit annelerinin anneler gününü en içten dileklerimle kutluyor, tüm annelerimize en içten sevgi ve saygılarımı sunuyorum. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo