Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DEMİRBAŞ, EREĞLİ FM'DE

DEMİRBAŞ, EREĞLİ FM'DE

Kdz. Ereğli Özel Doğa Koleji Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Burç Demirbaş, “Arzu ile Devri Alem” programına konuk oldu.


Kdz. Ereğli Özel Doğa Koleji Fen Lisesi Müdür Yardımcısı Burç Demirbaş, “Arzu ile Devri Alem”  programına konuk oldu.

İTÜ bünyesindeki Kdz. Ereğli Doğa Koleji’nin her geçen gün büyüyerek ve güçlenerek yoluna devam ettiğini söyleyen Demirbaş, “Milli eğitimden sonra en büyük eğitim lokomotifi Doğa Koleji’dir. Akademik takvim doğrultusunda ulusal bir marka olmanın gücü ile başarı odaklı hizmet veriyoruz. ”dedi.

8 dönüm ana kampüs, 6 dönüm ekoloji bahçesi ile geniş bir alanı kapsayan eğitim yuvası ile Doğa Koleji’nin sadece okuyarak değil, yaşayarak öğrenme noktasında da her geçen gün yeniliklere imza attığını söyledi. 

Demirbaş, "Bünyemizde anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu lisesi ve fen lisesi olmak üzere 5 farklı okul var. 1000 öğrenci kapasiteli kampüsümüzde, yarı olimpik yüzme havuzu, uluslararası standartlarda spor salonu, 500 koltuk kapasiteli konferans salonu, paten salonu, kodlama-robotik atölyesi, dans salonu bulunuyor. Kampüste yer alan Doğa Koleji konseptine uygun yeşil alanlar ile öğrenciler, yalnızca akademik olarak değil sosyal olarak da tam donanımlı yetişme imkânı buluyor."ifadelerini de kullandı.

Demirbaş ayrıca Doğa Koleji bünyesinde  15-16 Şubat 2020 tarihlerinde Bursluluk Sınavı yapılacağını da hatırlatarak başvuruların yarın saat 12.30'a kadar  Doğa Koleji internet sitesi üzerinden yapılabildiğini söyledi.

 

 

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran3
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo