Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Demek ki istenince oluyormuş!

Demek ki istenince oluyormuş!

Kaymakam Madenoğlu’nun, geçtiğimiz hafta katılımı az diye siteminden sonra ertelenen toplantıya, bu hafta rekor katılım sağlandı. Madenoğlu, çiçeklerle karşılandı.


Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Kaymakam Nazım Madenoğlu tarafından bir süre önce başlatılan “Vatandaşlarımızla Buluşalım” konulu toplantılara devam edildi.
Müftülük Toplantı Salonu’nda ilçenin Müftü Mahallesi’nde yaşanyanlara yönelik düzenlenen toplantıya gelişinde Kaymakam Madenoğlu’na çiçek takdim edildi.
Madenoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Bulak, İlçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük ve muhtar Akın Ateşin katıldığı toplantıda yaptığı konuşmada, bu tür toplantıları düzenlemekteki amaçlarını vatandaşa yardımcı olmak, hizmet etmek olduğunu söyledi. Hizmeti, vatandaşın makamlara gelerek de yaptıklarını hatırlatan Madenoğlu, şöyle dedi:
“Aynı zamanda vatandaşın ayağına giderek, onlardan alacağımız sorunları, talepleri, dilekleri yerine getirmek suretiyle de yaparız. Göreve geldiğimiz andan itibaren vatandaşımızın ayağına gitmeyi, onlarla beraber olmayı görevimizin bir gereği sayıp, köylerimizin tamamında, köylerimizin talepleri, dilekleri, sorunları alarak çözmeye başladık ve devam ediyoruz. Ancak, ilçe merkezimizle ilgili olarak gerek vatandaşlarımızdan, gerekse muhtarlarımızdan gelen talep doğrultusunda, bizlerin de bütün vatandaşlarımıza ulaşma gereğinden hareketle ilçe merkezimizdeki mahallelerimizde toplantı yapmaya başladık.  Geçen hafta Müftü Mahallesi’ni içeren yaptığımız toplantının bir tekrarını bu hafta yapılması istemi üzerine gelen talep doğrultusunda bu hafta tekrar sizlerle beraber olduk.”
Müftü Mahallesi Muhtarı Akın Ateş ise katılanlara teşekkür ederek “görüşünüz, dileğiniz, temenniniz bizim için görevdir” dedi.
Darp edildiğini öne süren aile, yardım istedi!
Toplantıya katılan daire müdürlerinin kendilerini tanıtımı sırasında salona giren ve Danışmentli Köyü’nde 3 çocuğundan 2’sinin özürlü olduğu öğrenilen bir kadın, kendilerine işkence edildiğini iddia etti.
Kaymakam Madenoğlu da bunun üzerine Emniyet Müdürü Fahri Küçük’ün gerekli araştırma ve soruşturmayı yapmasını istedi.

-Katılım-
Toplantıya Ereğli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yaşar Tetiker, Ereğli Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cevdet Civelek, Ereğli Ziraat Odası Başkanı Adil Pulat, Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Murat Cebesoy, Kaymakamlık bünyesindeki daire müdürleri, ilçe genelindeki çeşitli kuruluşlar ile sivil toplum kuruluşları başkan ve temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

Demek ki istenince oluyormuş!

Kaymakam Madenoğlu’nun, geçtiğimiz hafta katılımı az diye siteminden sonra ertelenen toplantıya, bu hafta rekor katılım sağlandı. Madenoğlu, çiçeklerle karşılandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo