Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Demba Ba’nın ayağı kırıldı

Demba Ba’nın ayağı kırıldı

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-



Kastamonu’da Atatürk ve Ä°stiklal Kupası At Yarışları'nda birinci gelen Demba Ba isimli atın ayağı kırıldı. Varış noktasına geçtiÄŸi anda kırılan atın durum, hem sahibini hem de görenleri üzdü. 
Atatürk’ün Kastamonu’ya GeliÅŸleri, Åžapka ve Kıyafet Ä°nkılabının 93’üncü yıldönümü etkinlikleri kapsamında Kastamonu Belediyesi ile Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu iÅŸbirliÄŸinde Atatürk ve Ä°stiklal Kupası At Yarışları gerçekleÅŸtirildi.
Türkiye Geleneksel Spor Dalları Federasyonu ile Kastamonu Belediyesi’nin birlikte düzenlendiÄŸi 29. Geleneksel Atatürk ve Ä°stiklal Kupası At Yarışları büyük bir mücadeleye sahne oldu. Uzunyazı mevkisinde yapılan at yarışlarında, heyecan ve hüzün vardı.
DEMBA BA’NIN AYAÄžI KIRILDI 
EtkinliÄŸin A Grubu Arap atlarının yarışında Bilgehan BabayiÄŸit’in atı birinci, Osman Göçmen’in atı ikinci, Mehmet Gezgin’in atı üçüncü oldu. 
Ä°ngiliz atlarının yarışlarında adeta nefesler tutuldu. Ä°ngiliz B Grubu dörtnalda Utku Aygün’ün atı birinci, TaÅŸköprü Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Arslan’ın atı ikinci ve Orhan TürkoÄŸlu’nun atı üçüncü oldu. 
Ä°ngiliz A Grubu dörtnalda ise Namık Özen’in atı birinci, ErdoÄŸan Ä°yidöner’in atı ikinci ve Yüksel Kırık’ın atı da üçüncü oldu. 
Ä°ngiliz A Gurubu dörtnalda yarışan Demba Ba isimli at ise varış noktasına geldiÄŸi esnada ayağı kırıldı. Demba Ba isimli atın sahibi Namık Özen, yarışta birici gelmesinden ötürü büyük sevinç yaÅŸarken, atının ayağının kırılmasıyla da büyük üzüntü yaÅŸadı. 
Yarışta birinci gelen Demba Ba isimli atın jokeyi ErtuÄŸrul Arslan ödülü almak üzere atsız geldi. Belediye BaÅŸkanı Tahsin BabaÅŸ’tan ödülünü alan Arslan, atının ayağının kırıldığını ve o yüzden tören alanına gelemediÄŸini söyledi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

şaşkın1
gülücük0
hayran0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo