Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Ereğli Belediyespor, Devrek maçı öncesi kenetlendi.


Kdz. EreÄŸli Belediyespor, Pazar günü saat 15.00’de EreÄŸli’de oynanacak Devrek Belediyespor karşılaÅŸması öncesi kaynaÅŸma ve dayanışma gecesi düzenledi. Geceye Yönetim, teknik heyet, futbolcular ve basın mensupları katıldı.

“ HİÇBÄ°R FEDAKÂRLIKTAN KAÇINMIYORUZ”

Gecede konuÅŸan Kdz. EreÄŸli Belediye ve Kulüp BaÅŸkanı Halil Posbıyık, “Yönetim kurulu üyelerimizin maddi manevi hiç bir sıkıntıdan kaçmadığı için çok rahat bir sezon geçiriyorum. 2. BaÅŸkanım Halil BozkuÅŸ ve yönetim kurulu üyelerine kendimden daha fazla güveniyorum. Maddi ve manevi hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, gecelere kadar çalışan bir 2. BaÅŸkan ve yönetimle çalıştığım için çok mutlu olduÄŸumu özellikle belirtmek istiyorum. Huzurlarınızda hepsine ayrı ayrı teÅŸekkür ediyorum.” dedi.

“EreÄŸli spor tarihine bir anı bırakmak istiyoruz, bir tarih yazmak istiyoruz.” ifadelerini de kullanan Posbıyık, “ Yıllardır BAL’da kala kala artık halkta da büyük bir bıkkınlık var, bizde de umutsuzluk var. Sizin her türlü haklarınızı savunmak ve özel yaptığımız anlaÅŸmaları yerine getirmek bizim en büyük taahhüdümüz. Ä°lerleyen zamanlarda yüzümüz güldükçe, mutlu oldukça bizim sizi daha fazla mutlu edeceÄŸimizden hiç şüpheniz olmasın. BaÅŸarılarınızı özlemle bekliyoruz ve ben buna inanmaya baÅŸladım. Åžampiyon olacağız gibi çok büyük laflar etmeyi sevmem ama beni umutlandırdınız. Ben, yönetim kurulu, basın mensupları ve EreÄŸli halkı daima her konuda arkanızda. “ ÅŸeklinde konuÅŸtu.

AKSU, “TAKIMIMA GÃœVENÄ°YORUM”

Teknik Direktör Ä°smail Aksu ise gecenin düzenlenmesinde emeÄŸi geçenlere teÅŸekkür ederek baÅŸladığı konuÅŸmasında “ Ne kadar güçlü bir camianın içinde olduÄŸumun farkındayım.” Dedi. Aksu, “ Buradaki çocukların hepsine çok güveniyorum, hepsi benim kardeÅŸlerim, oyuncularım. Onlarla bu zafere ulaÅŸacağımı düşünüyorum. Merak etmeyin, biz sahada mücadelenin en üstününü vereceÄŸiz. Tabi ki skor çok önemli ama, güçlü bir oyun benim için daha fazla önemli. Biz her zaman güçlü bir oyun oynarsak, bu iÅŸin sonunda ÅŸampiyon olacağımızı da biliyorum. Åžimdiden yönetimimiz ve taraftarlarımıza çok teÅŸekkür ediyorum. Sahada gerekeni yapacağımız için ÅŸimdiden çok gururluyum ve mutluyum. ”diye konuÅŸtu.

 YAÅžAR, “HEDEFÄ°MÄ°Z ÅžAMPÄ°YONLUK”

Takım Kaptanı Recep YaÅŸar ise futbolcu arkadaÅŸları adına yaptığı konuÅŸmada ,iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini belirterek “Tek hedefimiz ÅŸampiyonluk, ÅŸampiyonluk yolunda bize gösterdiÄŸiniz ilgi alaka bizim için çok deÄŸerli. Biz bu gücü yanımızda hissettiÄŸimiz sürece zaten sahada elimizden gelen her ÅŸeyi vereceÄŸiz. EreÄŸli Belediyespor’u olması gerek yer olan profesyonel lige taşıyacağız.” dedi. 

DAYANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER

Ereğli Belediyespor, Devrek maçı öncesi kenetlendi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo