15 o C Kdz. Ereğli

ÖNCE OY İSTEDİ!..

Siyaset 8 yıl 6 ay 22 gün 1 saat 36 dakika önce 1254

Haberi Paylaşın

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Faruk Çaturoğlu, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosundan oluşan Zonguldak heyeti Başbakan Ahmet Davutoğlu’na Zonguldak’la ilgili üç önemli dosya sundu.

Ankara Ticaret Odasındaki büyük salonda dün Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu tarafından açıklanan Seçim Beyannamesi ile ilgili toplantıya katılan Zonguldak heyeti toplantının ardından bir araya geldikleri Davutoğlu’na Zonguldak için hayati önemi bulunan Zonguldak Rödovans sahaları, Öğrenci Toplu Taşıma İhalesi ve Devrek Afet yardımlarını içeren üç farklı dosya sundu.

Ankara da oldukça verimli geçen toplantıyı değerlendiren Çaturoğlu, şunları söyledi:

“Dün partimizin seçim beyannamesinin açıklanması sebebiyle Ankara’daydık. Orada bir programa katıldık. Toplantıda esnasında ve bitiminde AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Hüseyin Özbakır, Zonguldak Milletvekili Adayları Özcan Ulupınar, Akın Kaymak, Aytekin Kazancı ve AK Parti Zonguldak İl Başkanı Zeki Tosun ve bazı partililer ile birlikte Başbakanımıza üç dosya verdik. Bunlardan bir tanesi malum son zamanlarda yoğun tartışmalara sebep olan Özel taşıma ihaleleri ile alakalıydı. Bu sorunu gündeme getirdik.

Ardından ikinci Dosyamız ise, Zonguldak’ta Özel Maden İşletmeleri var. Bunlar rödovanslı özel maden işletiyorlar. Torba yasada yer alan ton başına maliyet sorunu vardı. Onunla ilgili bir kısmı telafi edildi, o farkların bir kısmı henüz telefi edilmedi. O noktada ilgili arkadaşlarımızın hazırladığı dosyayı başbakanımıza takdim ettik, konunun incelenmesi için ilgili yetkilere derhal talimat verdi.

DEVREK İÇİN AFET DOSYASI

Diğer bir dosyamızda Devrek’te geçen Ramazan ayında bir heyelan felaketi olmuştu. Zarar gören ev, işyeri ve okullar var. Bunlarla ilgili devletin yaptığı çalışmalar var. Vatandaşlarımızın taleplerini ilettik. Bunlarla ilgili de dosyayı başkanımıza tevdi ettik, inşallah bu üç dosya ile ilgili olumlu neticeler alacağız. Verdiğimiz dosyaların ardından çalışmalar başbakanlık nezdinde hemen başlatıldı. Sorunlar takip ediliyor ve sonuç alacağımıza inanıyorum. Bu konuda yardımlarını bizden esirgemeyen Başta Başbakanımız Ahmet Davutoğlu ve tüm siyasi büyüklerimize teşekkür bir borç biliyorum”

ÇATUROĞLU, BEYANNAMEYİ VE SEÇİMLERİ DEĞERLENDİRDİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara’ya götürmek için çalıştıklarını belirterek, “İnşallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

Kdz. Ereğli İçesinde AK Parti İlçe Başkanlığı tarafından organize edilen İlçenin nüfus olarak en kalabalık olan Mahallesi olan Bağlık’ta seçim çalışmalarına katılan AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu önemli açıklamalarda bulundu.

1 Kasım Pazar günü yapılacak olan Genel seçimlerde AK Parti Zonguldak Milletvekilliği listesinde, ikinci sıradan kendisine yer bulan Milletvekili Çaturoğlu, kısa adı SKM olan Seçim Koordinasyon Merkezi’nin Ereğli’deki esnaf gezilerine katılarak vatandaşlardan destek istedi, Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından dün açıklanan seçim beyannamesini ve seçim sürecini değerlendirdi.

ÖNCE OY İSTEDİ

Belirlenen program dahilinde İlçe Bağlık Mahallesi esnafını ziyaret eden Çaturoğlu, cadde üzerinde bulunan esnafla ve alışverişe gelen halkla kucaklaştı kendisi ve partisi için 1 Kasım Pazar günü yapılacak olan seçimler için rey talep etti.

Burada bulunan esnaları tek tek dolaşan Çaturoğlu’na bazı esnaflar tarafından ikramda bulundu.

BEYANNAME DOLU DOLU

Çaturoğlu burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Bugün kilometrelerce yol kat ettiklerini kaydederek, şunları söyledi: “Yüzlerce esnaf, binlerce vatandaşla haşır neşir olduk. Amacımız bütün herkese ulaşmak. Biz kendi üzerimize düşeni yapıyoruz. Şimdi 1 Kasım tarihinde yapılacak olan seçimlerde, 3. ve 4. sıradaki Milletvekili Adaylarını Ankara ya götürmek için çalışıyoruz.

Dün Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun açıklamış olduğu seçim beyannamesi gerçekten dolu dolu. Toplumun tüm kesimlerine müjdeler var; kadınlara, gençlere, yaşlılara, emeklilere, esnaflara, işadamlarına, girişimcilere, hastalara ve toplumun her kesimlerine bir takım şeyler var. Bu seçim beyannamesini bütün vatandaşlarımızın okumasını istiyorum. Bizlerde bu seçim beyannamesini her yerde anlatacağız. Beyanname kamuoyu ile paylaşıldıktan sonra çok olumlu bir havaya oluştu. Bizlerin izlenimlerinde zaten olumlu bir yönde gidişat vardı, açıklanan bu beyanname bunu olumlu yönde tetikledi. İnşallah 1 Kasım’da tek başına AK Parti iktidarı görünüyor, 300 üzerinde Milletvekili alarak istikrar ve ülkemizin selameti için çalışmaya devam edeceğiz.”

Gündem

ACI HABER

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 52 dakika önce ANKARA'DAN EREĞLİ'YE ACI HABER
6 gün 23 saat 54 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !
2 gün 17 saat 22 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
1 gün 20 saat 9 dakika önce GÖKHAN DEMİRTAŞ HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
2 gün 2 saat 4 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 43 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI
13 saat 58 dakika önce EREĞLİ'DE FECİ KAZA ; AĞIR YARALI !
3 gün 23 saat 12 dakika önce ŞÜPHELİ ARAÇTA UYUŞTURUCU !
5 gün 11 saat 16 dakika önce AYDIN BATTAL EREĞLİ FM'İN KONUĞU OLDU !
1 gün 22 saat 5 dakika önce YAZA AYINA YETİŞECEK !