Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAVA DEVAM EDİYOR!.

DAVA DEVAM EDÄ°YOR!.

Alaplı’da fındık tarlasına köpekleri baÄŸlamamasına kızdığı oÄŸlunu öldürdüğü iddia edilen babanın yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruÅŸmaya oÄŸlu Harun Karacan’ı öldürdüğü iddiasıyla tutuklu sanık Hüseyin Karacan (54) ile avukatları katıldı.

Sanık Karacan, olay günü "pat pat" diye tabir edilen tarım aracıyla tarlasına gitmek için yola çıktığını, aracının arızalanması nedeniyle yaklaşık 2-3 saat yürüdüğünü öne sürerek, "Tarlaya gittiÄŸimde köpeklerin olmadığını gördüm. Domuzlar fındıklara zarar vermiÅŸ. Ben de eÅŸimi arayarak, ’Bu çocuk niye böyle yapıyor, Harun nerede? Köpekleri hazırlasın’ dedim. EÅŸim de telefonu suratıma kapattı. Daha sonra köye geldim. Gelinime ’kaynanan ve Harun nerede’ diye sordum. Köpeklerin de hazırlanmadığını görünce sinirlendim. Bu sırada merdivenlerde oÄŸlumla karşılaÅŸtım. OÄŸlum bana küfür etmeye baÅŸladı ve boÄŸazıma sarılınca tarlaya gitmesi için vereceÄŸim av tüfeÄŸi patladı. 20 yaşındaki oÄŸlumu kaybettim. Çok piÅŸmanın" diye konuÅŸtu. 

Mahkeme başkanının, jandarmada, savcılıkta ve tutuklandığın mahkemede verdiğin ifadelerde, gelinine yönelik "çocukları al korkmasınlar" dediğini hatırlatması üzerine Karacan, "Anneleri çocukları sürekli bana karşı dolduruyorlardı. Ben de kavga çıkar ve çocuklar etkilenmesin diye çıkarmasını söyledim" dedi.

Mahkeme heyeti, sanığın savunmasını hazırlaması ve dosyadaki eksikliklerin giderilmesi gerekçesiyle duruşmayı erteledi.

- Olay

Alaplı ilçesi Hacıhasan köyünde 25 Temmuz 2014’te Hüseyin Karacan, oÄŸlu Harun Karacan’ı fındık tarlasına köpekleri baÄŸlamamasına kızdığı gerekçesiyle av tüfeÄŸiyle evinde vurmuÅŸtu. Ağır yaralanan Harun Karacan, tüm müdahalelere raÄŸmen kurtarılamamıştı.

Gözaltına alınan Hüseyin Karacan, sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo