13 o C Kdz. Ereğli

DARISI EREĞLİ'NİN BAŞINA !.

Alaplı Belediyesi Su da indirim için toplanacak.

Gündem 4 yıl 21 gün 15 saat 35 dakika önce 18458

Haberi Paylaşın

Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Meclisini 15 Nisan Çarşamba günü Olağanüstü toplantıya çağırdı. Başkan , 4 ay süreyle su da indirim yapacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, Alaplı Belediye Meclisini olağanüstü toplama kararı aldıklarını ifade eden Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Ülke ve dünya olarak zor bir süreçten geçtiğimiz bu günlerde, Alaplı Belediyesi olarak halkımıza bir nebze olsun destek olma konusunda kararlar almak için Belediye Meclisimizi olağanüstü toplamaya karar verdik’ dedi.

SU ÜCRETLERİNDEN İNDİRİME GİDİLECEK

15 Nisan 2020 Çarşamba günü Saat 11.30’da Alaplı Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleştirilecek olan olağanüstü Meclis toplantısında 4 ay süreyle su ücretlerinde indirim yapılması konusunun görüşüleceğini ifade eden Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin; ‘Küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Alaplı Belediyesi olarak salgının ülkemizde ortaya çıktığı ilk günden itibaren gerekli önlemleri ve tedbirleri alarak Alaplı halkının salgından en az şekilde etkilenmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. Çarşamba günü gerçekleştireceğimiz olağanüstü Meclis toplantımızda da halkımıza yine salgın kapsamında bir nebze olsun destek olabilmek amacıyla su ücretlerinde 4 ay süreyle indirime gidilmesi konusunu el alacağız’ dedi.

EREĞLİ BELEDİYESİ HANGİ KARARI ALMIŞTI !.

Ereğli Belediyesi dün su ile ilgili aldığı ve duyurduğu kararda sadece su sayaçlarını okuma işini yapmayacağını; ancak son dönemdeki (yani vatandaşın ödediği son faturanın tutarı) faturasının yüzde yetmişini otomatik olarak borç hanesine yazacağını ve olağanüstü durum bitip hayat normale döndüğünde söz konusu rakamların faturalandırılacağını duyurmuştu .

Öte yandan Nuri Tekin’in yaptığı bu hamlenin, Vidanjör olayından dolayı Tekin ile ters düşen Ereğli Belediye Başkanını, siyaseten benzer bir karar almak zorunda bırakabileceği belirtiliyor.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

4 gün 21 saat 45 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 12 saat 57 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 19 saat 58 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 17 saat 2 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 16 saat 36 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 14 saat 15 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 10 saat 51 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 21 saat 19 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 15 saat 26 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 18 saat 52 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI