Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DARISI EREĞLİ'NİN BAŞINA !.

DARISI EREÄžLÄ°'NÄ°N BAÅžINA !.

Alaplı Belediyesi Su da indirim için toplanacak.


Alaplı Belediye Başkanı Nuri Tekin, Alaplı Belediye Meclisini 15 Nisan Çarşamba günü Olağanüstü toplantıya çağırdı. Başkan , 4 ay süreyle su da indirim yapacak.

Tüm dünyayı etkisi altına alan Covid-19 salgınıyla mücadele kapsamında, Alaplı Belediye Meclisini olaÄŸanüstü toplama kararı aldıklarını ifade eden Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin; ‘Ãœlke ve dünya olarak zor bir süreçten geçtiÄŸimiz bu günlerde, Alaplı Belediyesi olarak halkımıza bir nebze olsun destek olma konusunda kararlar almak için Belediye Meclisimizi olaÄŸanüstü toplamaya karar verdik’ dedi.

SU ÃœCRETLERÄ°NDEN Ä°NDÄ°RÄ°ME GÄ°DÄ°LECEK

15 Nisan 2020 ÇarÅŸamba günü Saat 11.30’da Alaplı Belediyesi Meclis toplantı salonunda gerçekleÅŸtirilecek olan olaÄŸanüstü Meclis toplantısında 4 ay süreyle su ücretlerinde indirim yapılması konusunun görüşüleceÄŸini ifade eden Alaplı Belediye BaÅŸkanı Nuri Tekin; ‘Küresel bir salgınla karşı karşıyayız. Alaplı Belediyesi olarak salgının ülkemizde ortaya çıktığı ilk günden itibaren gerekli önlemleri ve tedbirleri alarak Alaplı halkının salgından en az ÅŸekilde etkilenmesi için elimizden gelen gayreti gösterdik. ÇarÅŸamba günü gerçekleÅŸtireceÄŸimiz olaÄŸanüstü Meclis toplantımızda da halkımıza yine salgın kapsamında bir nebze olsun destek olabilmek amacıyla su ücretlerinde 4 ay süreyle indirime gidilmesi konusunu el alacağız’ dedi.

EREÄžLÄ° BELEDÄ°YESÄ° HANGÄ° KARARI ALMIÅžTI !.

EreÄŸli Belediyesi dün su ile ilgili aldığı ve duyurduÄŸu kararda  sadece su sayaçlarını okuma iÅŸini yapmayacağını; ancak son dönemdeki (yani vatandaşın ödediÄŸi son faturanın tutarı) faturasının yüzde yetmiÅŸini otomatik olarak borç hanesine yazacağını  ve olaÄŸanüstü durum bitip hayat normale döndüğünde söz konusu rakamların faturalandırılacağını duyurmuÅŸtu .

Öte yandan Nuri Tekin’in yaptığı bu hamlenin,  Vidanjör olayından dolayı Tekin ile ters düşen EreÄŸli Belediye BaÅŸkanını, siyaseten benzer bir karar almak zorunda bırakabileceÄŸi belirtiliyor.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran11
kızgın7
gülücük4
şaşkın3
üzgün2
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Sultan morcu

10 Nisan 2020 - 21:26

İyi bir fikir ama Ereğli'de oyuruyorum ikigun önce elektirik faturam geldi hayatta 150 gelmeyen bana 185 geldi yazık gerçekten nasıl ödenecek diye kimse dusunmuyo

Hüseyin ÖZCAN

10 Nisan 2020 - 21:16

Belediye Başkanımızı yaptı çalışmalardan dolayı tebrik eder başarılarının devamını dilerim. Bu çalışmaların diğer belediyelere ve ülkeyi yönetenlere örnek olmasını dilerim.

servet tosun

10 Nisan 2020 - 18:01

Nuri başkan Alaplı için veli nimet,muhteşem bir kişilik ve muhteşem bir başkan, alaplının kurucu belediye baskanı,merhum Eyüp yaman dan sonra alapliya herşeyin veren tek belediye başkanı,onun adinida Alaplı altın harflerle yazacak.basarilarin daim olsun,inşallah ömrünün sonuna kadar Alaplı belediye başkanı olarak kalirsin Nuri başkanım.

Yorum Yazın

Canlı Radyo