13 o C Kdz. Ereğli

DARBE GİRİŞİMİ..

Gündem 7 yıl 8 ay 21 gün 13 saat 52 dakika önce 1473

Haberi Paylaşın

Ereğli’de Demokrasi nöbetinin son gününde ellerinde Türk bayraklarıyla Devrim Bulvarı’ndaki Atatürk Anıtı önünde toplanan vatandaşlar, darbe girişimine tepki gösterdi.

Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, burada yaptığı konuşmada, 15 Temmuz darbe girişimine vatandaşların geçit vermeyerek demokrasiye sahip çıktıklarını söyledi.

Halkın demokrasiye, vatanına ve bayrağına sahip çıktığını ifade eden Madenoğlu, "Okyanus ötesinde FETÖ denilen örgüt ve mensupları özellikle askeriyedeki bağlantıları sayesinde kanlı ve menfur girişimi yaptılar. Ama karşılarında demokrasiye, hakka, adalete, kutsal değerlerine saygılı ve onları benimseyen yüce Türk milleti vardı. Kendini bu milletin, devletin, gelişmesine adamış bir cumhurbaşkanımız ve başkomutanımız, kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’nin içerisinde demokrasiye, vatanına aşık subay, astsubay, eratlar, kahraman Türk polisi ve halkımızı hesap edemediler."

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da demokrasi nöbetlerinin yüreklerde devam ettirileceğini, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, "sokağa çıkın, millet sıkıntıda" dediği anda alanları yeniden dolduracaklarını kaydetti.

Bu arada demokrasi nöbetine Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanlığına atanan Deniz Kurmay Albay Aykut Manioğlu ve Merkez Komutanı Deniz Piyade Albay Bülent Oral’da katıldı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 20 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 32 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 7 saat 33 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 4 saat 37 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 11 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 1 saat 50 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 22 saat 26 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 8 saat 54 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 1 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 6 saat 27 dakika önce KAZA ; 2 YARALI