Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

DANIŞMAZ MUHTARLIK OFİSİ AÇTI

DANIŞMAZ MUHTARLIK OFİSİ AÇTI

“Orhanlar çok daha güzel ve çok daha yaşanılabilir bir mahalle olacak ” dedi.


Ereğli Orhanlar Mahallesinde Muhtar Adayı Süleyman Danışmaz, “Orhanlar çok daha güzel ve çok daha yaşanılabilir bir mahalle olacak ” dedi.

39 yaşındaki Genç İş insanı Süleyman Danışmaz,31 Mart’ta yapılacak seçimler Orhanlar Mahallesi sakinlerinin desteği ile yola çıktığını söyledi.

Ticaret yaşamında; Kdz. Ereğli Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi, Kdz. Ereğli Belediyesi Kent Konseyi, Kdz. Ereğli Pazarcılar ve Tekel Bayileri Odası gibi önemli kuruluşlarda yönetici olarak görev yaptığına vurgu yapan  Süleyman Danışmaz, şöyle dedi:

“Halen mahallemizin ‘medar-ı iftarı’ olan Yeni Mahalle Spor kulübümüzde de yönetici olarak görevimi sürdürüyorum. Genç yaşıma rağmen gerek ticari, gerekse sosyal aktivitelerde yer alarak ekonomik ve yaşamsal tecrübemi de geliştirdim. Bu vesileyle; mahalle halkımızın önemli bölümünün önerisi Orhanlar Mahallesi Muhtar Adayı oldum. Mahalle halkımızın da desteği ile el ele mahallemizi çok daha güzel ve çok daha yaşanılabilir mahalle yapacağımıza inancım tamdır. ”dedi.

MUHTARLIK OFİSİMİZİ AÇTIK

“Bu kutsal mücadele de ilk amacımız; her daim ulaşılabilir olmaktır.” diyen Danışmaz, “ 10 yıldır ticaret yaptığım mahallemizde sahibi olduğum, Kayalar Manav’ın yan tarafına ‘Muhtarlık Ofisi’ açmış bulunuyoruz. Seçimlere kadar bu ofiste sık sık sizlerle bir araya gelip, mahallemizin sorunlarını ve çözüm önerileri hakkında fikir alışverişi yapmak istiyoruz. Değerli görüşleriniz bizler için çok önemlidir. Saygılarımı ve sevgilerimi sunarım.”ifadelerini kullandı.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

hayran1
gülücük0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo