Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DANIŞMANINI SÖZLEŞMELİ YAPMAK İSTEDİ !.

DANIŞMANINI SÖZLEŞMELİ YAPMAK İSTEDİ !.

Danışmanı sözleşmeli memur yapmak isteyen Başkan`a karşı çıktılar


EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ın Erdemir'den sorumlu danışman olarak iÅŸe aldığı Ä°nÅŸaat Mühendisi Mustafa Çevik'i sözleÅŸmeli memur yapma isteÄŸi kabul görmedi.CHP’li üyeler duruma karşı çıkınca Posbıyık Meclis maddesini  geri çekti,

CHP’li Kdz. EreÄŸli Belediye Meclis üyeleri bugün yapılan meclis toplantısı öncesindeki grup toplantısında meclis gündeminin 9. Maddesine karşı çıktı.

Madde 2019 yılı Mart ayında yapılan yerel seçimlerde AK Parti'den belediye meclis üyesi adayı olan ve seçimlerin ardından Halil Posbıyık'ın Erdemir'den sorumlu danışman olarak işe aldığı İnşaat Mühendisi Mustafa Çevik'in sözleşmeli memur olarak kadroya alınmasını kapsıyordu.

YaÅŸanan tartışmaların ardından meclis üyelerinin kararlılığı Posbıyık’a geri adım attırdı ve  9. madde meclis gündeminden çıkarıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
şaşkın1
kızgın1
hayran0
üzgün0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İyi de Siz Seçtiniz

07 Kasım 2019 - 17:45

Bu başkanı siz seçtiniz ve yirmi yıldır da tanıyorsunuz neden şikayetçisiniz anlamış değilim? Madem işinizi görmüyor nasıl başkan seçiliyor? Diğer yandan bakınca da Ereğliyi Ereğli yapan yine o. Ufak tefek şeylere takılmayın. Yok seyyarcılar yok kafe falan bunlar küçük hesaplar ve bi adım ileri götürmez. Lüks Ereğli sahili ne diye seyyar satıcılara teslim olsun? Bu ne saçmalık? Herkes vergisini kirasını veriyor ve belirli yerde olmak zorunda. Öyle kafana göre tezgah açamazsın kardeşim! Açtırmazlar! Halk seçti ve sevdi beğen beğenme o senin de başkanın okey mi?

SELOOO FHGCG

06 Kasım 2019 - 17:37

YATACAK YERÄ°NÄ°Z YOK

Ali Yılmaz

06 Kasım 2019 - 15:48

Hani belediye batmıştı .7 danışmanmı olurmuş belediyede 8 milyar maaş yetmedi birde sözleşmeli memurmu olacaklar

Yorum Yazın

Canlı Radyo