Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAHA NEYİ BEKLİYORSUNUZ ?

DAHA NEYÄ° BEKLÄ°YORSUNUZ ?

Ereğli`de yürekler yine ağza geldi.


 

Daha önce EreÄŸli Åžehit Vefa Karakurdu Stadı’nda oynanan  Akınspor-Çaycumaspor  Süper Amatör Lig maçında Çaycumaspor kalecisi Aykut Demirdelen’in günlerce yoÄŸun bakımda tedavi görmesine neden olan çarpışmanın bir benzeri,  bugün yine aynı stat ’da oynanan Ortacıspor –Bayatspor U-18 maçında yaÅŸandı.

KarşılaÅŸmanın 67.dakikasında Bayatspor’lu  savunma oyuncusu GöktuÄŸ Gültekin çıktığı hava topunda önce rakibi ile çarpıştı, ardından yere kontrolsüz düştü.

Bir süre yerde hareketsiz kalan ve dili boÄŸazına kaçan Gültekin’e ilk müdahaleyi saÄŸlık görevlisi yaptı.

Gültekin daha sonra çağrılan ambulansın gelmesi ile hastaneye kaldırıldı.

KarşılaÅŸmayı izleyen Gültekin’in aile fertleri  ve sporseverler ambulansın sahada bulunmaması ve gecikmesine tepki gösterdi.

GöktuÄŸ Gültekin’in saÄŸlık durumunun iyi olduÄŸu öğrenildi.

Bu arada GeçtiÄŸimiz günde Sücüllü Yalıboyuspor ile Tepeören Gençlik takımları arasında yine Åžehit Vefa Karakurdu Stadı'nda  oynanan maçın 37'nci dakikasında kafa topuna çıkan iki takım oyuncusu kafa kafaya çarpışmış kSücüllü Yalıboyuspor’lu oyuncu Berkant YiÄŸitoÄŸlu  için 15 dakika ambulans beklenmiÅŸ, hastaneye kaldırılan oyuncunun kafasına 8 dikiÅŸ  atılmıştı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

üzgün5
gülücük2
kızgın2
hayran1
şaşkın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Belediye Personel

19 Aralık 2022 - 21:07

Yazık çok yazık. Aykut kardeşimizin durumunu yakından gören bir olarak gerçekten çok yazık. Bu şekilde olacaksa oynatmasınlar amatör ligleri. Bu saçmalık artık son bulsun. Ambulans geçiş noktasına park eden arabalar için de ayrı bir önlem alınmalı. İlçe Gençlik spor bu duruma derhal el atmalıdır.

Yorum Yazın

Canlı Radyo