Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

DAĞLAR VE ÖRENLİLER ÇOK MUTLU

DAĞLAR VE ÖRENLİLER ÇOK MUTLU

2011 yılında EreÄŸli Belediyesi’nin sınırlarına dahil olan DaÄŸlar Mahallesi’nde kanalizasyon hattı çalışmaları baÅŸladı. DaÄŸlar Mahallesinde yaÅŸayan çocuklarda, ilk kez çocuk oyun parkı ile tanıştı. DaÄŸlar’da çocukların sevinçlerine ortak olan BaÅŸkan Uysal, Hamzafakıhlı’da tamamlanan,  Ören Mahallesinde ise devam eden asfalt çalışmalarını da yerinde inceledi.

Kdz. EreÄŸli Belediyesi ilçeye baÄŸlı DaÄŸlar Mahallesi’ndeki Kanalizasyon çalışmalarına start verdi. Merkez mahallesinde bir süre önce baÅŸlayan çalışmaların, Karagucak mevkiinde de yapılacak çalışmalarla kısa sürede bitirilmesi hedefleniyor.

Ereğli Belediyesinin söz konusu mahallede yapacağı toplam 4 km uzunluğundaki kanalizasyon hattı ile, 2011 yılında belediye sınırlarına dahil olan mahalle, ilk kez kanalizasyona kavuşmuş olacak.

Ä°LK KEZ PARKLA TANIÅžTILAR

Kdz. Ereğli Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı Park ve Bahçeler birimi ekiplerince yeni çocuk oyun parklarının monte çalışmalarına başlandı.

Ä°htiyaç duyulan bölgelere ilk kez, ihtiyaç duyulan bazı yerlerdeki çocuk parklarının yenilenmesi sureti ile yapılacak çalışmalara, DaÄŸlar Mahallesi’nden baÅŸlandı. Mahalle de yaÅŸayan çocuklar ilk kez oyun parkı ile tanıştı.

ÇOCUKLAR ÇOK MUTLU

Dün başlayan ve korkuluklar, salıncak montesi ve zemin düzenlemesi ile tamamen hazır hale gelecek olan çocuk oyun parkının monte çalışmalarını yerinde inceleyen Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, çocukların sevincine de ortak oldu.

Mahalle Muhtarı Ecvet Åžahin, BaÅŸkan Uysal’a teÅŸekkür ettiÄŸi konuÅŸmasında “ Kanalizasyon çalışmasının baÅŸlaması bizim için çok sevindirici bir olaydır. Artık kokudan kurtulacağız. Çocuk parkı da önemli bir ihtiyaçtı. Bugün burada yaÅŸayan çocukların mutluluÄŸu anlatılamaz. “dedi.

 

ÖREN YENÄ° MAHALLE’DE ASFALT ÇALIÅžMALARI

Yeni sezon asfalt çalışmalarına Hamzafakıhlı’dan baÅŸlayan ve söz konusu bölgedeki çalışmaları tamamlayan Kdz. EreÄŸli Belediyesi Fen Ä°ÅŸleri Müdürlüğü ekipleri, Su ve Kanalizasyon Ä°ÅŸleri Müdürlüğü’nce Ören Yeni Mahallesi MeÅŸelik Sokak’ta yapımı tamamlanan yaÄŸmurlama hattı çalışmasının ardından, buradaki asfalt çalışmalarına baÅŸladı.

ASLFALT ÇALIŞMASI DEVAM EDECEK

Söz konusu çalışmaları Belediye BaÅŸkan Yardımcısı Esra Alpago ve Fen Ä°ÅŸleri Müdür Vekili Tayfun Tarhan ile birlikte inceleyen BaÅŸkan Uysal, “ ArkadaÅŸlarımız Hamzafakıhlı’da çalışmalarını tamamladı. Ören’deki olumsuz tabloyu da, burada yapılan yaÄŸmurlama çalışması sonrası dökülen asfalt ile ortadan kaldırıyoruz. Asfalt çalışmalarımız, kaldırım düzenleme çalışması yapılan Un Pazarı ve KöseaÄŸzı yolu ile bu bölgelerin ardından program dahilindeki noktalarda devam edecek.” dedi.

Öte yandan Ören Mahallesi Muhtarı Halil Sever’de BaÅŸkan Uysal ve çalışma ekibine teÅŸekkür etti. Sever, “Gerek yaÄŸmurlama gerekse asfalt çalışması yıllardır beklediÄŸimiz bir hizmetti. Mahallenin muhtarı olarak vatandaÅŸlarım adına son derece mutluyum. Sayın baÅŸkan ve ekibine teÅŸekkür ediyorum.” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo