Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Cumhuriyet yürüyüşü… Sergi…

Cumhuriyet yürüyüşü… Sergi…

Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, bölge halkını, 29 Ekim Pazar günü saat 18.00’de BaÄŸlık Karakolu önünden baÅŸlayacak Cumhuriyet yürüyüşü ile 29 Ekim Pazar günü saat 12.15’te AKM Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda açılacak ’Ekim Geçidi Görsel Sergisi’ne davet ettiÄŸi bildirdi.


Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı nedeniyle yayınladığı kutlama mesajında da şu ifadelere yer verdi:
“29 Ekim 1923, tarihimizin en önemli dönüm noktalarından biridir. Cumhuriyet, aziz Türk Milleti’nin her türlü imkânsızlığa raÄŸmen vatan sevgisi, hürriyet ve istiklal aÅŸkıyla gösterdiÄŸi kahramanlığın eseri, birlik ve beraberlik içinde hareket edildiÄŸinde olmaz denilenlerin baÅŸarabileceÄŸinin en büyük ispatıdır. Ä°lçe halkımızı, 29 Ekim Pazar günü saat 18.00’de BaÄŸlık Karakolu önünden baÅŸlayacak Cumhuriyet Yürüyüşü ile aynı gün, saat 12.15’te Atatürk Kültür Merkezi Osman Zeki Oral Sergi Salonu’nda açılacak olan ’16. Ekim geçidi’ adlı görsel sergiye davet ediyor, baÅŸta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk, silah arkadaÅŸları, kahraman ÅŸehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 94. yılını kutluyorum.”

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo