Kdz Ereğli Haber - Eregli FM Gazetesi

Coşkun Sabah, Çaycuma'yı Coşturdu !.

Coşkun Sabah, Çaycuma'yı Coşturdu !.

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde sahne alan yılların eskitemediği ünlü sanatçı Coşkun Sabah, izleyicilerini büyüledi.


2’nci kez düzenlenen Çaycuma Günleri’nin üçüncü gününde ünlü sanatçı Coşkun Sabah sahne aldı. Cumhuriyet Meydanın da gerçekleşen konsere yüzlerce Çaycumalı katıldı. Birbirinden güzel şarkılarını Çaycumalılar için söyleyen Coşkun Sabah, hayranlarını doyasıya eğlendirdi. Yaklaşık iki saat boyunca konser veren ve unutulmaz şarkıları ile konukları hem hüzünlendirip, hem de coşturdu. Ünlü sanatçıya konserin sonuna doğru gelirken bir buket çiçek, Çaycuma’nın temsili olan yoğurtçu kadın heykeli ve Çaycumalı Şair Mehmet Paşakahyaoğlu' nun şiir kitabını hediye edildi.

Çaycumalılara özlemek güzeldir diyerek seslenen Coşkun Sabah, “ 3-5 yıl sonra tekrar gelmek isterim. Ama biraz birbirimizi özleyelim. Üzülmüyorum ama bizim kuşak beni biliyor ama 18- 20’li yaşlarda ki genç kuşak beni tanımıyor, bilmiyor. Hayatında Coşkun Sabah ismini duymamış. Bu onların ayıbı olmuyor bence medyanın ayıbı. Türkiye’ye, bu yüce halka yaklaşık 80 tane beste, 16 tane hit şarkı yaptım. Bunu da ulaştıracak olan yazılı, görsel medya, televizyon çok önemli. Dediğim gibi üzülmüyorum ama içim burkuluyor " diyerek duygularını dile getirdi.

Yoğun istek üzerine ‘Anılar’ adlı parçasını sevenlerine bir kaç kez okudu ve 'Bir Garip Yolcuyum' adlı parçası ile izleyicilerine el sallayarak veda etti.

WHATSAPP İHBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • Ereğli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo