12 o C Kdz. Ereğli

ÇORUMLUĞU’NA CHP ZİYARETİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 2 ay 13 gün 28 dakika önce 785

Haberi Paylaşın

Karadeniz Ereğli Kaymakamı İsmail Çorumluoğlu’nu CHP Ereğli Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık’ın ziyaret ettiği bildirildi.
CHP SKM’den yapılan yazılı açıklamaya göre, Posbıyık, belediye meclis üyesi adayları ile birlikte protokol ziyaretlerine başladı. Kaymamak Çorumluoğlu, kendisine yapılan ziyarette yaptığı konuşmada, seçimlerin siyasi partilerin ve demokrasinin vazgeçilmezlerinden biri olduğunu söyledi. Seçimlerin birlik ve beraberlik içerisinde geçmesini isteyen Çorumluoğlu, ‘açıklamaya göre’ şunları kaydetti:
“Siyaset bir yarıştır. Benimde 26 günlükte olsa bir siyasi tecrübem ilk ve son defa var. Bizim burada arkadaşlara tavsiyemiz dostluk, centilmenlik ve samimiyet içerisinde bir seçim çalışmaları yapmalarıdır. Ben köylerde vatandaşlara da şu uyarıları yapıyorum. Sizin buradaki cenazelerinize yani Karakavuz’daki, ya da Cemaller’de ki cenazeye ben katılamam, ama bu komşunuz, yani ilk koşacak olan komşunuzdur. Dolayısıyla siz burada hepiniz Ereğlilisiniz, ben de Ereğliliyim. Neden çünkü bugün burada karnımı doyuruyorum ve buradan ekonomik gelir elde ediyorum. Şuan Ereğli’deyiz, sizinle beraberiz. O meyanda seçimler hiç kimsenin üzülmediği ve kimsenin burnunun kanamadığı bir seçim diliyoruz. O nedenle bizde seçimlerin sonuçlarını takip ve merak ediyoruz.”

ÇORUMLUOĞLU: ÇOK İŞ VAR
İlçede ki görevine başlayalı 6 ay sürede süre şehri tanıma fırsatı bulduğunu anlatan Çorumluoğlu, Ereğli’de yapılacak çok iş olduğunu da ifade ederek şunları söyledi:
“Uzun bir dönem de olsa belediye başkanlığı yaptınız. Buraya tayinim çıktığı zaman dedim ki ‘eyvah. Burada her şey tamdır. Burada canımız sıkılır, hafta sonları ne yapacağız’ dedim. Ama Ereğli’de yapacağımız çok iş var. O manada Ereğli geçmişte çok başarılıydı, bu başarı çıtasına insanlar alıştığı için devam edilmesi gerekiyor. Onu da bisiklet pedalını çevirme gibi düşünün, ne zaman pedalı çevirmeyi bırakırsanız düşersiniz. Bizim devamlı pedal çevirmemiz gerekiyor.”

POSBIYIK: AMAÇ AYNI
Belediye Başkan Adayı Halil Posbıyık ise temennilere katıldığını ifade ederek şu sözlerle konuştu:
“Demokratik bir seçim olması en büyük dileğimiz. Bunun da ilçenin başı, en üst kademesi olarak sizin bize bu ortamı sağlayacağınıza inanıyorum. Hiç kimse birbirini kırmadan, burun kanamadan bu seçimi götüreceğimize inanıyorum. Diğer partilerin Belediye Başkan adayları hepimizin yakinen tanıdığı bizim canlarımız kardeşlerimiz. Hepimizin amacı ülkemizin ve Ereğli’mizin iyi bir noktaya gelmesi. Bütün siyasi partilerin amacı bu. Bu zafer kazanma meselesi değil. Ereğli’nin kazanması için, projelerini iyi anlatan, halkı ikna etmeyi başaran insanların başa gelmesi lazım.”

Açıklamada ayrıca, Posbıyık’ın Esnaf Kefalet ve Kredi Kooperatifi’ne gittiği, çay bahçesinde oturan vatandaşlar ile görüştüğü; bu ziyaretler sırasında ise ilgi ile karşılandığı belirtildi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

1 gün 17 saat 18 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 5 saat 19 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 1 saat 46 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 47 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 6 saat 40 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 19 saat 54 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
3 gün 15 saat 24 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 4 saat 13 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
6 gün 5 saat 24 dakika önce GÖKTEPE KAVŞAĞINDA KAZA !
5 gün 4 saat 4 dakika önce BAYGINLIK GEÇİRDİ !