Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOK ÖZEL GECE..

ÇOK ÖZEL GECE..

Kdz. Ereğli Belediyesi 19 Eylül Gaziler Günü nedeniyle Mevlid-i Şerif programı düzenledi.

Büyük Anadolu Otel’de Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal’ın ev sahipliÄŸinde eÅŸi Sevim Uysal’ın da katılımıyla düzenlenen geceye; Kdz. EreÄŸli Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu, Kdz. Bölge ve Garnizon Komutanı TuÄŸamiral Hasan DoÄŸan, Ak Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Ä°lçe Emniyet Müdürü Fahri Küçük, Ä°lçe Jandarma Komutanı Binbaşı Gökhan Tufan, Ak Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır, Muharip Gaziler DerneÄŸi EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Temel Åžahin, Türkiye Harp Malulü Gazi Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüyen, Belediye Meclis üyeleri, mahalle muhtarları, oda ve sivil toplum kuruluÅŸlarının temsilcileri ve ÅŸehit ailelerinin yanı sıra gaziler ve aileleri katıldı.

DERNEK BAÅžKANLARINDAN UYSAL’A TEÅžEKKÃœR

Müftülük ilahi Grubu’nun mevlit programıyla baÅŸlayan etkinlikte konuÅŸan Muharip Gaziler DerneÄŸi EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Temel Åžahin , “Bugün Gazi olmanın gurur ve kıvancını büyük bir coÅŸku ile yaşıyoruz.”derken, Türkiye Harp Malulü, Gazi Åžehit Dul ve Yetimleri DerneÄŸi EreÄŸli Åžube BaÅŸkanı Mehmet Ali Demirdüyen’de konuÅŸmasında, son günlerdeki terör olaylarına dikkat çekerek, “AÄŸlamayacağız, hainler ve eli kanlı katiller bizleri yıldırmayacak. Varlığımız bu vatana bu bayraÄŸa feda olsun” dedi. Demirdüyen, BaÅŸkan Uysal’a da düzenlediÄŸi gece nedeniyle teÅŸekkür etti.

SİZLERİN İSTEK VE ÖNERİLERİ BİZİM İÇİN ÖNEMLİ

BaÅŸkan Uysal düzenlenen etkinlikte yaptığı konuÅŸmaya, “Herkes çalışarak belli bir rütbe ve makama gelebilir ancak ÅŸehitlik ve gazilik hayat karşılığında ve inanç sayesinde elde edilir.” diyerek baÅŸladı. Uysal tüm ÅŸehit aileleri ve gazilerden masalara dağıtılan kağıtlara her türlü görüş ve öneri ve isteklerini yazmalarını isterken, “Sizlerin istek ve talepleri bizler için önemli. Yazdıklarınızı tek tek inceleyeceÄŸim. Hür türlü sorun ve dertlerinizi daha yakından bilmek istiyorum” dedi.

BaÅŸkan Uysal terör saldırılarını kınadığını konuÅŸmasında ÅŸehitler ve hayatını kaybeden gazilere Allah’tan rahmet hayatta olan gaziler ve ÅŸehit ailelerine de saÄŸlıklı bir ömür diledi.

ÇATUROĞLU VE MADENOĞLU KONUKLARA HİTAP ETTİ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu gecede yaptığı konuÅŸmada bugüne kadar ÅŸehit aileleri ve gaziler için birçok ÅŸey yapıldığını ve bunlar için asla yeterli denilemeyeceÄŸini belirterek, “Sizler için hükümet olarak yapmamız gereken çok ÅŸeyler var.” dedi.

Ä°lçe Kaymakamı Nazım MadenoÄŸlu’da gecede yaptığı konuÅŸmada gaziler ve ÅŸehit ailelerinin sadece 19 eylüllerde deÄŸil, yılın 365 günü hatırlandığını ifade etti.

Düzenlenen etkinlik Kdz. EreÄŸli Belediyesi Mezarlıklar Müdürü Metin Avcı’nın yaptırdığı dua ve akÅŸam yemeÄŸi ile sona erdi. Gecede ayrıca davetlilere ayyıldızlı tişört hediye edildi.

 

ÇOK ÖZEL GECE..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo