Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Çakır,Ereğli FM`e konuk oldu.


EreÄŸli FM’de “ Seçime DoÄŸru” programının canlı yayın konuÄŸu olan Ak Parti Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Fatih Çakır, “Ben insanları mutlu etmeyi, insanlara hizmet etmeyi seviyorum. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı için tecrübe, birikim, gençliÄŸimiz ve enerjim var. ”dedi.

 

EreÄŸli FM Yayın Müdürü Arzu Tekin’in yayın Moderatörlüğünü yaptığı Haber Hayat Gazetesi Ä°mtiyaz Sahibi DoÄŸan Gönüllü’nün ise soruları ile konuk Gazeteci olarak katıldığı “Seçime DoÄŸru Programının canlı yayın konuÄŸu olan Ak Parti Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkan Aday Adayı Fatih Çakır, “DoÄŸup büyüdüğümüz EreÄŸli’nin dününü ve bugününü biliyor, yarınını planlamak istiyoruz. Bunun için elimizi deÄŸil, gövdemizi taşın altına koymaktan çekinmiyoruz.” dedi.

“GENÇLİĞİM VE ENERJÄ°M VAR “

 8 yıl ilçe baÅŸkanlığı ve 2 yıl Yerel Yönetimlerden  Sorumlu Ä°l BaÅŸkan Yardımcılığı yaparken edindiÄŸi tecrübelere iÅŸaret eden, “Ankara’da bu iÅŸlerin nasıl geliÅŸtiÄŸini Bakanlıklar da nasıl takip edildiÄŸini ve bu noktada diÄŸer il ve ilçelerin nasıl hizmet aldığını gördükçe EreÄŸli’nin hak ettiÄŸi yerde olmadığını gördük.” ifadelerini kullanan Çakır, “1995’den bu yana EreÄŸli hep geriledi.  Bunu çözebilecek tecrübe ve birikimimiz var. Ä°ÅŸlerin iÅŸleyiÅŸini ve hükümet kaynaklarından yeterince istifade ettiÄŸimiz zaman EreÄŸli’ye neler kazandırabileceÄŸimizi biliyoruz. GençliÄŸimiz ve enerjimiz var. Milleti ötekileÅŸtirmeden, bölmeden parçalamadan siyasi görüşü ne olursa olsun kucaklayarak büyük EreÄŸli’yi hak ettiÄŸi yere taşıma mücadelesinde varız.” ÅŸeklinde konuÅŸtu.

“VATANDAÅžIN DERDÄ°, BENÄ°M DERDÄ°MDÄ°R”

EreÄŸli’de 9 aday adayı olduÄŸunu ve adaylık noktasında takdirin genel merkezde olduÄŸunu söyleyen ve “ Bu yarıştaki tüm abilerim ve kardeÅŸlerime de baÅŸarılar diliyorum. ”ifadesini de kullanan Çakır, sözlerini şöyle sürdürdü;

“Ben insanları mutlu etmeyi, insanlara hizmet etmeyi seviyorum. EreÄŸli’ye neler yapabileceÄŸimi biliyorum. Zonguldak ve Düzce en yakın örnekler, çevre bakanlığı ve aldığı hibe destekleri ile neler yapabildiÄŸimizi görüyoruz ama EreÄŸli bu noktada hak ettiÄŸi yerde deÄŸil ve bu bizim zorumuza gidiyor. EreÄŸli’de sahili modern hale getirmek, kent meydanı kanayan yara çözülür ama yapamadık. EreÄŸli Belediyespor hak ettiÄŸi yerde olsun diye bu ÅŸehre belediye baÅŸkanı olmak istiyorum .Biz gelecek 5 yılı deÄŸil gelecek 20-30 yılı planlamalıyız. GeçmiÅŸte 2000’lı yılların başında kırsalda yaÅŸayan vatandaÅŸlar TTK’da, çarşı merkezinde yaÅŸayanlar Erdemir’de çalışır diye iÅŸsizlik üzerine planlama olmamış, bugün bunun sıkıntısını yaşıyoruz.  EreÄŸlili sayısız genç asgari ücretli iÅŸ için Ä°stanbul’a Yalova’ya, Tuzla’ya gidiyor ve burası sanayi kenti. Turizmde yıllardır bir yere gelmemiÅŸiz, Kültür’de yokuz, sanat derseniz bir hayırseverimiz olmasa tiyatro oynanacak yer yok. ÇaÄŸdaÅŸ, Avrupa kentiyiz diyoruz ama yok. Sinema derseniz alışveriÅŸ merkezlerine mahkûmuz. Nikâh derseniz park yeri yok. Çok amaçlı kültür merkezimiz yok. Bu ÅŸehre giren parayı arttıramazsanız bu ÅŸehirde mutluluÄŸu arttıramazsınız. Hibe ve yatırımcı yolu ile arttıracaksınız. Vatandaşın ne derdi varsa. DoÄŸumundan vefatına kadar her türlü derdi belediye baÅŸkanının derdidir. Ä°nsanımıza sahip çıkacağız ve kimseye ezdirmeyeceÄŸiz.”

HEM MEKTEPLÄ° HEM ALAYLIYIM

“Belediyecilik insan ve finans kaynaklarını doÄŸru yönetmek ve zamanı doÄŸru yönetmekle yapılır. Yapılamayacak bir ÅŸey yok. Yeter ki doÄŸru yere doÄŸru proje ile ulaşın.” diyen Çakır,  “Ben iÅŸletme yüksek lisans mezunuyum. Bu iÅŸin hem mekteplisi hem alaylıyız. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı belde ve köylerle beraber 175 bin insanın temsilcisidir. Siyasi görüşü ne olursa olsun bu insanların hak ve menfaatlerini sonuna kadar savunmak zorundadır. Yarın belediye baÅŸkanı olursam sadece Ak Partinin deÄŸil, tüm siyasi partilerin ilçe baÅŸkanları izin verirse yönetim kurulu toplantılarına katılmak isterim. Bu ÅŸehir hepimizin anlatın eksiÄŸiniz neyse beraber yapalım, yanlışımız varsa düzeltelim yaklaşımında olacağız.” dedi.

YATIRIMCININ ÖNÜ AÇILACAK, GÜZEL OLAN HERŞEY DEVAM EDECEK

Canlı yayında “Biz belediye hizmetlerinin yanında bir yandan istihdam için dışardan buraya yatırımcı getireceÄŸiz. “  diyen Çakır, “Mutlaka orta ölçekli bir sanayi sitesini EreÄŸli’ye kazandıracağız ve burada 1500 -2000 kiÅŸi istihdam edilecek. Yatırımcının önü açılacak. Sanatı ve sporu destekleyeceÄŸiz. EreÄŸli’de bugüne kadar güzel yapılmış her ÅŸey devam edecek. Festivallerde devam edecek. EreÄŸli etkinlikler ve sosyalleÅŸme adına daha çok hareketlenecek.” ifadelerini kullandı.

YAYININ TAMAMINI DİNLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

ÇOK ÖZEL AÇIKLAMALAR

Ak Parti Kdz.Ereğli Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Çakır,Ereğli FM`e konuk oldu.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük2
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo