Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

ÇOK ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Kdz.Ereğli Kaymakamlığı, koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ilçe genelinde yeni kararlar alındığını duyurdu


 

İlçe Kaymakamlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, ülkede ve bölgemizde de yayılan Koronavirüs (Covid-19) salgınında en temel risk unsurunun virüsün bulaşıcılığının yüksek ve hızlı olması nedeninin, vatandaşların toplu olarak bulunduğu mekanlar ile alanlar olduğu belirtildi.

Geçen hafta açıklanan 2 günlük sokağa çıkma yasağında yaşanan olumsuzlukların tekrarlanmaması amacıyla yeni tedbirler alındığı açıklanan yazıda, şunlar kaydedildi:

“Devletimiz tüm kurumları ile bu salgının yayılmasını ve vatandaÅŸlarımızın hayatlarını tehdit etmesini engellemek için birçok kararlar almıştır.

DEVRİM BULVARI VE KÖPRÜ ÜSTÜ KAPALI!!!

Bu kararlara baÄŸlı olarak ve 10 Nisan Cuma ve 13 Nisan’da Ä°lçemizde yaÅŸanan yoÄŸunluÄŸun tekerrür etmemesi ve halkımızın sokaÄŸa çıkma yasağının uygulanacağı 18 -19 Nisan tarihlerinde maÄŸdur olmaması için aÅŸağıdaki kararlar alınmıştır.

*16 Nisan PerÅŸembe günü sabahtan 20 Nisan Pazartesi akÅŸamına kadar  Devrim Bulvarı  ile Pazaryeri kavÅŸağı (Dere üstü)  arasındaki yol sabah 09.00 ile 19.00 arasında trafiÄŸe kapatılacaktır.

Parklama tahdidi olan caddelerde daraltma yapılıp tek araç geçiÅŸine izin verilecektir.  Çarşı Merkezine giriÅŸ BaÄŸlık Mahallesi Sakindere Sokak üzerinden  ve  Murtaza Mahallesi Suphi Konak Caddesi üzerinden  yapılacaktır.

NERELER AÇIK OLACAK?

* 18 Nisan Cumartesi günü açılacak Petrol İstasyonları-

Aydemirler  Petrol Ofisi - Kepez Petrol Ofisi  - Gülüç Opet Anadolu Otel. - Total Çilek Petrol

19 Nisan Pazar Günü açılacak Petrol İstasyonları-

Aydemirler  Petrol Ofisi - Kepez Petrol Ofisi  - Gülüç Shell Özerler Petrol - Opet Belen Petrol

* Cumartesi ve Pazar günleri tüm fırınlarımız açık olacak ve mahallere ekmek dağıtımı her fırının  belirlenen caddelerde  yapılacaktır. Burada yaÅŸanacak aksaklıklarda Vefa Grubuna bildirim yapılabilir. Mahalle ve Fırın planlaması ayrıca bildirilecektir.

*Vatandaşlarımız arasındaki Sosyal Mesafenin korunmasında cadde ve sokakların genişliği son derece önem arz etmektedir. Bu süreçte hatalı parklara cezai işlem uygulanacaktır. 20 Nisan 2020 tarihinden itibaren caddelerimizde daha geniş alanlar tesis edilmesi maksadı ile çarşı merkezinde gıda toptan dağıtım yapan araçların sabah saat 10.00 ile 18.00 saatleri arasında dağıtım yapmaları ikinci bir düzenlemeye kadar durdurulmuştur. (Fırınlar istisna tutulmuştur.)

EVDE KAL ÇAĞRISI

VatandaÅŸlarımızın bu geçici sürede evlerinde  kalmaları, meydan, cadde ve çarşı merkezlerini mecbur kalmadıkça kalabalıklaÅŸtırmamaları bu salgının Ä°lçemizde daha kısa ve daha az sıkıntı ile geçmesini  saÄŸlayacaktır.”

 

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

hayran4
üzgün3
şaşkın2
gülücük1
kızgın1
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
Kaymakam beye soruyorum

15 Nisan 2020 - 17:38

28 km uzaktan ekmek poşetsiz şekilde ormanlıya geliyor ekmek arabalarında poşetsiz dağıtıma çıkılıyor eldivenden kim bilir kaç yere değmiş olarak halkın hizmetine sunuluyor ki fırınlar açıl olacaksa burada adı unlu mamülleri kendisi un ile herhangi bir alakası olmayan yerin açılmasına kaymakam bey nasıl izin veriyor petrol için delihakkıya bizi yönlendirecek de Ereğli’den Ormanlı gelen ekmek getirenle birlikte covid gelme olasılığı sizce yokmu

Yorum Yazın

Canlı Radyo