15 o C Kdz. Ereğli

’ÇOK BÜYÜK BİR TEHLİKE ATLATTIK’

Gündem 8 yıl 22 gün 3 saat 27 dakika önce 1296

Haberi Paylaşın

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Bölücek Kadir Nevişat Kameroğlu İlkokulu lojmanında kalorifer kazanının patladığı alanda incelemelerde bulundu.

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır ile patlamanın yaşandığı lojmana gelerek yetkililerden bilgi alan Çaturoğlu, yaptığı açıklamada, patlamada yaralı ve can kaybının olmamasının tek teselli olduğunu söyledi.

Patlamadan dolayı üzüntü duyduklarını aktaran Çaturoğlu, "Okul lojmanında, okulda ve çevredeki binalar ile bir araçta hasar oluştu. Tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması. Okul ve lojmanın tekrar eski haline dönebilmesi için girişimlerimize başladık" dedi.

Lojmanda Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da incelemelerde bulunarak, "Gerçekten çok büyük bir tehlike atlattık. Bu olayın iyice incelenerek ders alınması gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız." diye konuştu.

Dün Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Bölücek Mahallesi’nde 78 öğrencinin eğitim öğretim gördüğü Bölücek Kadir Nevişet Kameroğlu İlkokulu’nun yanında yer alan iki katlı lojmanının alt katındaki kalorifer kazanı henüz belirlenemeyen nedenle patlamış, lojman ve okulun bazı duvarları yıkılmıştı. Okulun yakınındaki 2 apartman inşaatı ve park halindeki 1 araç da patlamadan zarar görmüştü.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 8 saat 48 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 7 saat 1 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 4 saat 5 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 3 saat 39 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 21 saat 54 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 8 saat 22 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 2 saat 29 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 3 saat 28 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 5 saat 55 dakika önce KAZA ; 2 YARALI