Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

’ÇOK BÜYÜK BİR TEHLİKE ATLATTIK’

’ÇOK BÃœYÃœK BÄ°R TEHLÄ°KE ATLATTIK’

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk ÇaturoÄŸlu, Bölücek Kadir NeviÅŸat KameroÄŸlu Ä°lkokulu lojmanında kalorifer kazanının patladığı alanda incelemelerde bulundu.

AK Parti EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih Çakır ile patlamanın yaÅŸandığı lojmana gelerek yetkililerden bilgi alan Ã‡aturoÄŸlu, yaptığı açıklamada, patlamada yaralı ve can kaybının olmamasının tek teselli olduÄŸunu söyledi.

Patlamadan dolayı üzüntü duyduklarını aktaran Ã‡aturoÄŸlu, "Okul lojmanında, okulda ve çevredeki binalar ile bir araçta hasar oluÅŸtu. Tek tesellimiz yaralı ve can kaybının olmaması. Okul ve lojmanın tekrar eski haline dönebilmesi için giriÅŸimlerimize baÅŸladık" dedi.

Lojmanda EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal da incelemelerde bulunarak, "Gerçekten çok büyük bir tehlike atlattık. Bu olayın iyice incelenerek ders alınması gerekiyor. Belediye olarak üzerimize düşen görevi yapacağız." diye konuÅŸtu.

Dün Zonguldak’ın EreÄŸli ilçesi Bölücek Mahallesi’nde 78 öğrencinin eÄŸitim öğretim gördüğü Bölücek Kadir NeviÅŸet KameroÄŸlu Ä°lkokulu’nun yanında yer alan iki katlı lojmanının alt katındaki kalorifer kazanı henüz belirlenemeyen nedenle patlamış, lojman ve okulun bazı duvarları yıkılmıştı. Okulun yakınındaki 2 apartman inÅŸaatı ve park halindeki 1 araç da patlamadan zarar görmüştü. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo