Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇOCUKLARINIZI HAYALLERİNE TAŞIMAYA TALİBİZ..

ÇOCUKLARINIZI HAYALLERİNE TAŞIMAYA TALİBİZ..

Kdz. EreÄŸli 15 Temmuz Åžehitleri Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi ..


15 TEMMUZ ÅžEHÄ°TLERÄ° ANADOLU Ä°MAM HATÄ°P LÄ°SESÄ° FEN VE SOSYAL BÄ°LÄ°MLER PROJE OKULU

Tüm Proje Okullarında olduÄŸu gibi okulumuz Merkezi Sınavla (LGS) öğrenci almakta olup, Proje Okulları Haftalık Ders Programları uygulanmaktadır. Okulumuzda Fen Bölümü ve Sosyal Bilimler Bölümü olmak üzere iki farklı bölüm vardır. Bölüm seçimi 9. Sınıfta Åžubat ayında öğrenci tercihine göre yapılmakta olup, 10. Sınıftan itibaren öğrenciler kendi bölümlerine göre ayrılmaktadır. Proje Ä°mam Hatiplerde dolayısıyla okulumuzda Ä°HL Meslek Dersleri ders saati %30 oranında azaltılarak alanı olan derslerin ders saati artırılmıştır. Mesela Fen Bölümünü seçen bir öğrenci Proje olmayan Liselerde haftalık 4 saat Matematik, 2’ÅŸer saat Fizik, Biyoloji, Kimya görürken Proje olan ve bölümü Fen olan Liselerde Matematik 6 saat, Fizik, Biyoloji, Kimya dersleri 4’er saattir ve kitap ve müfredatımız bu derslerde Fen Lisesiyle birebir aynıdır. Artan bu 8 saatlik ders saati Ä°HL Meslek dersleri ders saati azaltılarak saÄŸlanmıştır.

Sosyal Bölümü seçen öğrencilerinde haftalık ders saati Sosyal Bilimler Lisesi ders programına göre ayarlanmıştır. İHL Meslek Dersleri ders saati %30 oranında azaltılarak yerine Felsefe Grubu dersleri ders saati artırılmaktadır. Haftalık Ders Programı aşağıdaki gibidir.

2024 Yılı YKS sonuçları 22 Temmuz’da açıklanacağından onu paylaÅŸamıyoruz. Ancak 2023 yılı YKS deki baÅŸarımız aÅŸağıdaki gibidir.

Değerli Ereğli halkı ; çocuklarınıza Milli Eğitimin amaçları doğrultusunda Milli ve Manevi değerler kazandırılmış, erdemli, günün teknolojisini takip eden yenilikçi bireyler olarak hayallerine taşımak için talibiz.

ÇOCUKLARINIZI HAYALLERİNE TAŞIMAYA TALİBİZ..

Kdz. EreÄŸli 15 Temmuz Åžehitleri Anadolu Ä°mam Hatip Lisesi ..

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo