Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çocuk Ve Gençlik Meclisi, Gıda Kampanyası Başlattı

Çocuk Ve Gençlik Meclisi, Gıda Kampanyası Başlattı

Karadeniz Ereğli Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde kurulan ve bu yıl yeniden seçilen Karadeniz Ereğli Belediyesi Çocuk ve Gençlik Meclisi çalışmalarına başladı.

Belediye Toplantı Salonu’nun da BaÅŸkan Yardımcısı Atilla Bulak ve Sosyal Yardım Ä°ÅŸleri Müdürü Mehmet Aksoy ve öğretmenleri ile toplanan Gençlik ve Çocuk Meclisi, ilçedeki tüm okullarda gerçekleÅŸtirilmesi planlanan bir gıda kampanyası baÅŸlattı.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi’nin baÅŸlattığı ’Halep’e Elini Uzat’ adlı yardım kampanyasına da destek olacaklarını vurgulayan meclis üyeleri, ilçedeki ihtiyaç sahipleri ailelere ve çocuklara verilmek üzere tüm okullarda gıda yardımı kampanyasını baÅŸlattıklarını duyurdu.

Yardımda bulunmayı düşünen öğrenci ailelerine de sıvı yağ, çay, şeker, bulgur, pirinç, beyaz fasulye, nohut, tuz, salça, makarna, zeytin, mercimek ve un gibi gıdalara ihtiyaç olduğunu hatırlatan Meclis Üyeleri, bu konuda öğrencilerden ve ailelerinden hassasiyet beklediklerini bildirdi.

Gençlik ve Çocuk Meclisi üyeleri ayrıca belediye bünyesinde kurulan Gıda ve Giysi Bankası’nın da ilçedeki muhtaç durumdaki vatandaÅŸlara umut olduÄŸunu ifade etti.

Öte yandan kampanya bitiminde toplanan gıdalar, Gençlik ve Çocuk Meclisi üyelerince evlere tek tek dağıtılacak. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo