Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CÖBEKOĞLU’NA SON GÖREV..

CÖBEKOÄžLU’NA SON GÖREV..

Kdz.EreÄŸli’de 11 Aralık 1973-12 Eylül 1980 ile 25 Mart 1983-27 Mart 1994 tarihleri arasında Belediye BaÅŸkanlığı yapan ve 93 yaşında yaÅŸama veda eden Ruhi CöbekoÄŸlu için belediye önünde tören düzenlendi.

Cumartesi günü tedavi gördüğü hastanede vefat eden Kdz.Ereğli eski belediye başkanlarından Ruhi Cöbekoğlu, belediye önünde düzenlenen törenin ardından Bozhane camiinde kılınan cenaze namazıyla birlikte son yolculuğuna uğurlandı.

Kdz.EreÄŸli’de 11 Aralık 1973-12 Eylül 1980 ile 25 Mart 1983-27 Mart 1994 tarihleri arasında Belediye BaÅŸkanlığı yapan ve 93 yaşında yaÅŸama veda eden Ruhi CöbekoÄŸlu için Kdz.EreÄŸli Belediyesi önünde tören düzenlendi.

Kdz.EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin Uysal, törende yaptığı konuÅŸmada 18 yıl EreÄŸli’ye Belediye BaÅŸkanı olarak hizmet eden Ruhi CöbekoÄŸlu’na hizmetleri için Kdz.EreÄŸli halkı adına teÅŸekkür ederek; “Kendisiyle çok tanışma fırsatım olmadı. Ama hakkında duyduÄŸum bir tek kelime var, çok dürüst ve çok çalışkandı. Böyle insanlar az yetiÅŸiyor. SorduÄŸum an EreÄŸli’nin alt yapısının temellerini atan insan diyorlar. Gecesini gündüzüne katmış, sabahın erken saatlerinde görevine gelmiÅŸ, yolda gördüğü herkesi tanıyormuÅŸ ama dediÄŸim gibi EreÄŸli’nin gerçek temellerini, alt yapısını hazırlayan bir büyüğümüz. Onu kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz. Allah ondan razı olsun. Ben, buraya gelen, törene katılan ve aile yakınlarına baÅŸsaÄŸlığı diliyorum. Ruhu aÄŸabeyimizin mekanı cennet olsun diliyorum. Kendisinin önünde saygı ile eÄŸiliyorum. EreÄŸli’nin başı saÄŸ olsun” dedi.

Başkan Uysal, törene katılan milletvekilleri, belediye başkanları, siyasi parti ilçe başkanları, belediye personeli, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, iş adamları, yakınları ve sevenlerine de başsağlığı diledi.

CöbekoÄŸlu’nun naşı, burada alınan helallik ve edilen duaların ardından Bozhane Camiinde kılınan öğle namazına müteakip ÅŸehir mezarlığında topraÄŸa verildi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo