13 o C Kdz. Ereğli

Cinayet sanığı kadına, ’Ceza sorumluluğu tam’ raporu

- Cinayet sanığı kadına, ’Ceza sorumluluğu tam’ raporu

Gündem 6 yıl 10 ay 25 gün 21 saat 29 dakika önce 1964

Haberi Paylaşın

Zonguldak’ta geçen yıl 23 yaşındaki Mustafa Özdemir’i bıçaklayarak öldürdükten sonra polise teslim olarak tutuklanan 22 yaşındaki Deniz S. hakkında Adli Tıp Kurumu’nca "Ceza sorumluluğu tam" raporu verildi. Sanığın avukatı ise raporu kabul etmediklerini belirterek yeniden rapor alınmasını talep etti.
Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmada hayatını kaybeden Mustafa Özdemir’in avukatı ile tutuklu sanık Deniz S.’nin avukatı katıldı. Mahkeme heyeti, duruşmada adli tıp kurumunun tutuklu sanık hakkındaki raporunu okudu. Hazırlanan raporda, sanığın ceza sorumluluğunun tam olduğu ifadelerine yer verildi. Sanık Deniz S.’nin avukatı ise rapora itiraz ederek raporu kabul etmediklerini savundu. Sanığın avukatı, Adli Tıp Kurumu Genel Kurulundan yeniden rapor alınmasını talep etti.
Cumhuriyet Savcısı ise alınan raporun yeterli görüldüğünü ve yeniden rapor alınmasına yönelik talebin reddini istedi. Mahkeme heyeti, genel kuruldan yeniden rapor alınmasının reddine karar vererek sanığın tutukluluk halinin devam edilmesine karar verdi. Duruşma ise ileri bir tarihe ertelendi.
15 Ocak 2016 tarihinde Karaelmas Mahallesi’nde meydana gelen olayda, iddialara göre kendisini zorla İstanbul’a götürmek isteyen Mustafa Özdemir’i (23) bıçaklayarak öldüren Deniz S. olaydan sonra polis karakoluna giderek teslim olmuştu. Deniz S. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 18 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 15 saat 30 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
1 gün 22 saat 31 dakika önce ÇARŞI İÇİNDE DENETİMLER SIKLAŞIYOR
5 gün 19 saat 35 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
5 gün 19 saat 9 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 16 saat 48 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 13 saat 24 dakika önce AĞIR YARALI !
2 gün 23 saat 52 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
1 gün 17 saat 59 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 21 saat 25 dakika önce PLAJLAR BÖLGESİNDE KAZA ; 2 YARALI