14 o C Kdz. Ereğli

CİNAYET DAVASI SÜRÜYOR!.

Gündem 8 yıl 11 ay 26 gün 4 saat 48 dakika önce 1200

Haberi Paylaşın

Kilimli ilçesinde aralarında husumet bulunan komşusunu silahla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı davada, savcı mütalaa verdi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruşmaya, tutuklu sanık Ekrem Sergen’in yanı sıra maktul Cemil Odabaş’ın kardeşi Recep Odabaş ile ağabeyi Yusuf Odabaş, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Tanık Recep Odabaş ifadesinde, sanıkla geçmişten bu yana ilişkilerinin iyi olduğunu belirterek, "Bu nedenle bu olayın nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim. Olay tarihine kadar sanıkla aramızda hiçbir şey geçmemiştir" dedi.

Sanık Sergen ise suçsuz olduğunu öne sürerek, tahliyesini talep etti.

Mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, olay günü Ekrem Sergen’in, maktul Cemil Odabaş’la aralarında daha önce cereyan eden bazı olumsuz olayları hatırlaması ve bunun sonucunda kapıldığı öfkeyle evinde bulundurduğu ruhsatsız tabancasını maktule yönelterek birden çok kez ateş ettiğini söyledi.

Savcı, olaya yol açan ilk haksız hareketin kimden kaynaklandığı konusunda dosyada açıklık bulunmadığı, sanığın tahrik sonucu eylemi gerçekleştirdiğine ilişkin savunmasının inandırıcılık boyutuna ulaşmadığı gerekçesiyle sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, avukatların iddia makamının mütalaasına karşı ifadelerini hazırlamaları ve savunma sunmaları için duruşmayı 23 Haziran’a erteledi.

Kilimli ilçesinde 20 Eylül 2014’te evinin önünde arasında husumet bulunduğu iddia edilen komşusu Ekrem Sergen’in pencereden ateş etmesi sonucu karnından yaralanan Cemil Odabaş, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmişti.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Sergen, tutuklanmıştı.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

6 gün 12 saat 5 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
3 gün 3 saat 17 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
3 gün 10 saat 18 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
7 gün 7 saat 22 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
7 gün 6 saat 56 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
6 gün 1 saat 11 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 11 saat 39 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
3 gün 5 saat 46 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
1 gün 6 saat 45 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
3 gün 9 saat 12 dakika önce KAZA ; 2 YARALI