Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNAYET DAVASI SÜRÜYOR!.

CÄ°NAYET DAVASI SÃœRÃœYOR!.

Kilimli ilçesinde aralarında husumet bulunan komşusunu silahla öldürdüğü iddia edilen sanığın yargılandığı davada, savcı mütalaa verdi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesi’ndeki duruÅŸmaya, tutuklu sanık Ekrem Sergen’in yanı sıra maktul Cemil OdabaÅŸ’ın kardeÅŸi Recep OdabaÅŸ ile aÄŸabeyi Yusuf OdabaÅŸ, müştekiler ve taraf avukatları katıldı.

Tanık Recep Odabaş ifadesinde, sanıkla geçmişten bu yana ilişkilerinin iyi olduğunu belirterek, "Bu nedenle bu olayın nasıl olduğunu anlayabilmiş değilim. Olay tarihine kadar sanıkla aramızda hiçbir şey geçmemiştir" dedi.

Sanık Sergen ise suçsuz olduğunu öne sürerek, tahliyesini talep etti.

Mütalaasını veren cumhuriyet savcısı, olay günü Ekrem Sergen’in, maktul Cemil OdabaÅŸ’la aralarında daha önce cereyan eden bazı olumsuz olayları hatırlaması ve bunun sonucunda kapıldığı öfkeyle evinde bulundurduÄŸu  ruhsatsız tabancasını maktule yönelterek birden çok kez ateÅŸ ettiÄŸini söyledi.

Savcı, olaya yol açan ilk haksız hareketin kimden kaynaklandığı konusunda dosyada açıklık bulunmadığı, sanığın tahrik sonucu eylemi gerçekleştirdiğine ilişkin savunmasının inandırıcılık boyutuna ulaşmadığı gerekçesiyle sanığın müebbet hapisle cezalandırılmasını talep etti.

Mahkeme heyeti, sanığın tutukluluk halinin devamına karar vererek, avukatların iddia makamının mütalaasına karşı ifadelerini hazırlamaları ve savunma sunmaları için duruÅŸmayı 23 Haziran’a erteledi.

Kilimli ilçesinde 20 Eylül 2014’te evinin önünde arasında husumet bulunduÄŸu iddia edilen komÅŸusu Ekrem Sergen’in pencereden ateÅŸ etmesi sonucu karnından yaralanan Cemil OdabaÅŸ, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiÅŸti.

Olayın ardından polis ekiplerince gözaltına alınan Sergen, tutuklanmıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo