Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNAYET DAVASI SÜRÜYOR!...

CÄ°NAYET DAVASI SÃœRÃœYOR!...

Zonguldak’ta kendisini kaçıran, daha sonra da kötü muamelede bulunan kiÅŸiyi bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla tutuklanan 22 yaşındaki kadının yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 2. Ağır Ceza Mahkemesindeki duruÅŸmaya, daha önce kendisini Ä°stanbul’a kaçırdığı iddia edilen Mustafa Özdemir’i (23) bıçaklayarak öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanık Deniz Sesver (22) ve avukatları katıldı.

Sanık Sesver, savunmasında, tahliyesini talep ederken, mahkeme heyeti, Sesver’in cezai ehliyetinin olup olmadığının tespiti için Adli Tıp Kurumu’na sevk edilmesi için duruÅŸmayı 6 Aralık’a erteledi.

Karaelmas Mahallesi Fındıksuyu Sokak’ta 15 Ocak’ta, kendisini zorla Ä°stanbul’a götürmek istediÄŸini iddia ettiÄŸi Mustafa Özdemir’i vücudunun çeÅŸitli yerlerinden bıçaklayarak, öldürdüğü ileri sürülen Deniz Sesver, polis merkezine teslim olmuÅŸ, çıkarıldığı nöbetçi mahkemece tutuklanmıştı.

Mustafa Özdemir’in ailesi ise oÄŸullarının bir baÅŸkası tarafından öldürüldüğünü, zanlının da suçu üstlendiÄŸini öne sürmüştü.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo