Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CİNAYET DAVASI DEVAM EDİYOR!...

CÄ°NAYET DAVASI DEVAM EDÄ°YOR!...

Kilimli ilçesinde, iÅŸlettiÄŸi kahvehanede sigara içtiÄŸi gerekçesiyle baÅŸlayan tartışma sonucu Nevzat Temel’i öldürdüğü iddiasıyla, "kasten adam öldürme" suçundan müebbet hapis cezası istenen tutuklu sanığın yargılanmasına devam edildi.

Zonguldak 1. Ağır Ceza Mahkemesindeki dördüncü duruşmaya tutuklu sanık Uğur Cem Aygün ile tanıklar, mağdur yakınları ve taraf avukatları katıldı.

Tanıklardan UÄŸur Koçak, olaydan 2 gün önce maktulün kahveye alkollü gelerek sigara içtiÄŸini kahvehane iÅŸletmecisi Aygün’ün, maktule dışarıda sigara içmesini istemesi üzerine tartışma çıktığını söyledi.

Aygün’ün de, Temel’e ’yemiÅŸim senin cezanı’ diyerek küfür ettiÄŸini ve daha sonra kendisini kahvehaneden dışına çıkardıklarını anlatan Koçak, "Olay günü orada yoktum, olanları bilmiyorum." dedi.

Mahkeme heyeti, sanık Aygün’ün tutukluluk halinin devamına karar vererek hükmün açıklanması için duruÅŸmayı ileri bir tarihe erteledi.

Kilimli’de, geçen yıl 28 Åžubat’ta, Nevzat Temel (34), UÄŸur Cem Aygün ile aralarında çıkan kavgada tabancayla başından ve belinden yaralanmış, kaldırıldığı Bülent Ecevit Ãœniversitesi SaÄŸlık Uygulama ve AraÅŸtırma Merkezinde müdahaleye raÄŸmen kurtarılamamıştı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo