Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇİLEK YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÇİLEK YARIŞMASINDA DERECEYE GİRENLER ÖDÜLLENDİRİLDİ

Karadeniz EreÄŸli’de 27-28-29 Mayıs tarihleri arasında gerçekleÅŸtirilen Osmanlı ÇileÄŸi Kültür ve Sanat Åženlikleri kapsamında düzenlenen ’En güzel çilek, Çilek Bilgi Yarışması ve Çilekli Pasta yarışmalarında dereceye girenlere ödülleri protokol tarafından verildi.

En güzel Osmanlı Çileği yarışmasında birinciliği Galip Keskin, ikinciliği Necmi Tuna üçüncülüğü de Yadigar Dilaver kazandı.

Çilekli Pasta Yarışmasında ise birinciliği Şevval Koyuncu, ikinciliği Emine Karanfil, üçüncülüğü de Binnur Doğan kazandı.

Bilgi Yarışmasında da birinciliği Şaban Doğan, ikinciliği Çağla Doğan, üçüncülüğü ise Danış Avşar kazandı.

Mansiyon ödüllerine de Ayla Kuzu, Ali BabaoÄŸlu, Gülay Altay, Seray AvÅŸar ve Sevil Aydın layık görüldü. 

Yarışmalarda dereceye girenlere altın ödülleri Kaymakam Nazım Madenoğlu, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Hasan Doğan ve Belediye Başkanı Hüseyin Uysal tarafından verildi.

Karadeniz EreÄŸli Belediyesi ve Osmanlı ÇileÄŸini YaygınlaÅŸtırma ve Ãœreticiyi Koruma DerneÄŸi iÅŸbirliÄŸi ile düzenlenen yarışmalarda ise dereceye girenlere toplam 27 çeyrek altın dağıtıldı.    

Amfi tiyatroda düzenlenen ödül töreninde protokole ve şenliğe katılanlara Osmanlı Çileği ikram edilirken, Başkan Uysal yarışmalarda dereceye girerek ödül alanları gösterdikleri emekten dolayı kutlayarak başarılarının devamını diledi.

Çilek yarışmasında görev yapan jüri üyelerini de kutlayan BaÅŸkan Uysal, Karadeniz EreÄŸli’nin simgesi haline gelen Osmanlı ÇileÄŸi’ni yaÅŸatmak için belediye olarak proje üretildiÄŸini ve bu konudaki çalışmaların sürdüğünü kaydetti. 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo