Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

Çilek Kupası Eskrim Turnuvası Ereğli’de Çok Beğenildi

Çilek Kupası Eskrim Turnuvası EreÄŸli’de Çok BeÄŸenildi

- Çilek Kupası Eskrim Turnuvası EreÄŸli’de Çok BeÄŸenildi


Türkiye Eskrim Federasyonu’nun Faaliyet takviminde ve Kdz. EreÄŸli Belediyesi’nin Çilek Festivali Programında yer alan "Çilek Kupası Eskrim Turnuvası" 21 Mayıs Pazar günü final maçları ile sona erdi.

Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanlığı ve Ä°lçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün katkılarıyla, gerçekleÅŸen turnuvaya Epe ve Kılıç BranÅŸlarında toplam 514 sporcu katıldı.

Kdz. EreÄŸli Eskrim Gençlik ve Spor Kulübünün ev sahipliÄŸini yaptığı “Çilek Kupası Eskrim Turnuvası”nda,  Epe Süper Minik Erkeklerde Zonguldak’tan Batu Egemen Düzer Altıncı ve Minik Erkeklerde Kaan DaÄŸkoçak üçüncü,  Kılıç Süper Minik  Kızlarda  EreÄŸli’den AyÅŸe Betül DoÄŸan ikinci,  Damla Demirkol’da  üçüncü olarak ilçemizi gururlandırdı.

8 Kategoride yarışan ve dereceye giren  (ilk 8’e) toplam 64 sporcuya, madalya ve plaketlerini Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin UYSAL, Ak Parti Ä°lçe BaÅŸkanı Fatih ÇAKIR, TSO BaÅŸkan Yardımcısı Sertan YALÇIN, Türkiye Eskrim Milli Takımlar BaÅŸ Antrenörü Valery SHTURBABÄ°N, Zonguldak Gençlik Hizmetleri ve Spor Ä°l Müdürü Ahmet KARAYILMAZ, Zonguldak Gençlik Merkezi Müdürü Hakan YÃœKSEL, Kdz. EreÄŸli Gençlik ve Spor Ä°lçe Müdürü Serkan KELEÅž ile Zonguldak Eskrim Ä°l Temsilcisi Murat ERGÄ°N verdi. Karadeniz EreÄŸli Belediyesi tarafından da turnuvaya katılan tüm sporculara çeÅŸitli hediyeler verildi.

Ayrıca Türkiye Eskrim Federasyonu Teknik Kurul Ãœyesi Recep KOÇ tarafından Kdz. EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Hüseyin UYSAL’a Turnuvaya ve EreÄŸli’de Eskrim sporuna yaptığı katkılarından dolayı teÅŸekkür plaketi verildi.

Gerek federasyondan görevli olarak gerekse turnuvaya katılımcı olarak diğer illerden gelen sporcu ve aileleri yapılan organizasyondan memnun olduklarını belirtti.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo