13 o C Kdz. Ereğli

ÇİLE BİTİYOR!!!

Çile bitiyor… Çarşı merkezine gelmek isteyenler, Yeşiltepe’den dönmek zorunda kalmayacaklar…

Gündem 6 yıl 9 ay 20 gün 1 saat önce 2888

Haberi Paylaşın

EREĞLİ
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde, bir süre önce yol yapım çalışması sonrası Karayolları’nca Kışla ve Kepez mahallesi arası güzergahta kapatılan ’ana yola bağlantı yolunun’ yeniden açılacağı bildirildi.
Ereğli Belediyesi’nin www.kdzeregli.bel.tr resmi internet sitesinde yer alan habere göre, Kavaklık mahallesi ile Devrek Yolayrımı Köprülü Kavşak arasında bulunan, ancak bir süre önce araç trafiğine kapatılan noktanın yeniden açılacağı belirtildi.
Belediye Başkanı Hüseyin Uysal; Ulaştırma ve Fen İşleri Müdürlüğü’nce başlatılan çalışma ile, Kavaklık çıkışının açılması ve Kışla ve Kepez güzergahı üzerinde 25 yeni otobüs cepleri, belirlenen 17 noktaya yeni yolcu bekleme duraklarının konulması yönündeki çalışmaları inceledi. Uysal, her iki çalışmanın da kısa sürede tamamlanmasını hedeflediklerini söyleyerek şunları kaydetti:
"Kavaklık Mahallesi 1. Köprü mevkisinde, eski hayvan pazarı olarak bilinen bölgeden karayoluna çıkacak 10 metre genişliğinde, 700 metre uzunluğundaki yan yol çalışması sürüyor. Bir üçgen ada ile giriş ve çıkışa ayrılmış iki yönlü karayolu bağlantısı yapılıyor. Başlangıçta ham olarak açılan güzergâhta daha sonra dolgu çalışması yapılacak. Zemin oturmasının ardından da asfaltlama ile tamamlanacak.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 7 saat 45 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
1 gün 22 saat 57 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 5 saat 58 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 3 saat 2 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 2 saat 36 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 15 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 20 saat 51 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 7 saat 19 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 1 saat 26 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 4 saat 52 dakika önce KAZA ; 2 YARALI