13 o C Kdz. Ereğli

CHP’Lİ OCAKCI’DAN SERT SÖZLER

Siyaset 5 yıl 11 ay 13 gün 6 saat 53 dakika önce 1180

Haberi Paylaşın

CHP Ereğli İlçe Başkanı Şerif Sertan Ocakcı, “bu ülkenin 1 tek Meclisi vardır o da gazi meclistir” dedi. Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nın ‘resmi’ kutla programı sonrası CHP ilçe örgütü, Cumhuriyet Kadınları Derneği şubesi ve Kadın Platformu üyelerince ‘alternatif’ kutlama gerçekleştirildi.
CHP İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, yaklaşık 50 kişilik gurup adına yaptığı konuşmada, bazı televizyon kanallarında Atatürk’e saygısız sözler sarf edildiğini söyledi. Bu kişilerin ise ‘ahlaksız’, ‘şeref ve haysiyet yoksunu’ kişiler olduğunu öne süren Ocakcı, şu sözlerle konuştu:
“Bugün 19 Mayıs işgal atındaki bir ülkenin, kurtuluş mücadelesinde aklının ve yüreğinin özgürleşerek, özgürlüğün topraklarımıza tohumlandığı gündür. 19 Mayıs, sadece Türk millî kurtuluş hareketinin başlangıcı değil, yeni Türk devletinin de çağdaş milletler içerisinde yerini almasının adıdır. 19 Mayıs, gençliktir. 19 Mayıs Cumhuriyettir. 19 Mayıs bu ülkenin geleceğidir.

GENÇLER… KORKMAYIN…
Türk İstiklali ve Türk Cumhuriyeti'nin yılmaz bekçisi, bugün ve yarınların tek ve en büyük güvencesi sizsiniz. 19 mayıs Milletimizin tüm onur ve asaletiyle Büyük Önder’in rehberliğinde tarih sahnesinde bir defa daha şaha kalkışının başlangıcıdır. Gençler, bilmelisiniz ki; resmi bayramların yasaklanmaya çalışıldığı, toplumun susturulmaya çalışıldığı günler Türkiye'sinde, 19 Mayısın anlamı daha da büyüktür.
Sevgili gençler asla kanmayın. Bugünlerde televizyonlarda bazı kanı bozuklar iftira tarihi yaratma derdindeler. Bugünlerde Kendisine tarihçi diyen bu mahlûkatlar, Türkiye’nin özgürlüğüne ve istikbaline damga vurmuş Atatürk’ün maneviyatını kendi ahlaksız ve sapık emellerine alet etmeye çalışıyorlar. Gençler; onursuz, ahlaksız bir beyine sahip olan bu insanlar, insan olma kavramından çok uzaktır. Çarpık yorumları dile getirenlerin derdi sadece Atatürk'le değil onun kurucusu olduğu Cumhuriyetimizledir.
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün manevi şahsında; devletimizin kurucusuna, ilk cumhurbaşkanımıza ve gönüllerimize koyduğumuz Atamıza karşı bu kelimeleri kullanan ahlaksız, şeref ve haysiyet yoksunu kişiler, Atatürk’ü itibardan düşüreceklerini sanıyorlarsa yanılıyorlar. Hiçbir güç Atamızı Türk Milletinin gönlünden ve beyninden silemez.
Atatürk'ün ve Cumhuriyetin temel taşı sizlersiniz. Unutmamalısınız ki istiklal uğruna yola çıkanlar bu ülkenin istiklali uğruna hayatlarını vermek için bir an bile tereddüt etmediler. Onlar, İstiklal Savaşı’nın kan ve gözyaşı hatıralarını tarihe emanet edip siz gençlere bayram eylediler. Gençler, sizin için buradayız. Biz, Ulu Önderimizin bize emanet ettiği Cumhuriyete sahip çıkmak, özgürlük ve laiklik mücadelesinde yerimizi almak için buradayız. Bugün Ulu Önder’in Samsun'un vatanperver insanlarını selamlarken taşıdığı duygularla, sizleri selamlıyoruz.
Gençler sizin bayramınız olan bugün; Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını, gazilerimizi ve bu vatan için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyorum. Bu ülkenin 1 tek Meclisi vardır o da gazi meclistir.”
Gurup, İzmir Marşı’nı söyleyerek alandan ayrıldı.

CHP’Lİ OCAKCI’DAN SERT SÖZLER

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

5 gün 9 saat 59 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
2 gün 1 saat 11 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
2 gün 8 saat 12 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
6 gün 5 saat 16 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
6 gün 4 saat 50 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
7 gün 2 saat 29 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
4 gün 23 saat 5 dakika önce AĞIR YARALI !
3 gün 9 saat 33 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 3 saat 40 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
2 gün 7 saat 6 dakika önce KAZA ; 2 YARALI