13 o C Kdz. Ereğli

CHP’Lİ DEMİRTAŞ: BİRİNCİ SIRA BANA DEĞİL EREĞLİ'YE VERİLDİ

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-

Siyaset 5 yıl 11 ay 8 gün 9 saat 15 dakika önce 1389

Haberi Paylaşın

CHP Zonguldak Milletvekili ve 27 Dönem Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, birinci sıranın kendisine değil Karadeniz Ereğli'ye verildiğini söyledi.
Demirtaş partisinin ilçe başkanlığında, 3 yıllık milletvekilliği döneminde gerçekleştirdiği çalışmaları özetlemişinin ardında yaptığı konuşmada, İyi Parti'ye geçiş ve CHP'ye dönüş sürecini anlatarak, “Türkiye’nin önündeki engelleri kaldırmak için demokrasi ittifakı oluşturulmuştur. Şimdi dolayısıyla ittifak olayı da gayet güzel oldu, adayımız da doğru bir şekilde belirlendi Cumhurbaşkanı adayımız. Şimdi bize görev düşüyor. Zonguldak’tan milletvekili adaylarımızda belirlendi. Gönül isterdi de 30 aday adayımızın 30’u da aday olsaydı ama böyle bir imkan yok. Mevcutların içerisinden bir kriter yapıldı. CHP’de ilk defa bir Genel Başkan Ereğli’mize birinci sırayı verdi. Birinci sıra bana değil Ereğli'ye verildi” diye konuştu.

“ALTIN ÇAĞINI YAŞATACAĞIZ"
Süreçte, çok büyük görev ve sorumlulukları olduğunu ifade eden Demirtaş, özetle şunları söyledi:
24 Haziran’da kesinlikle Ak Parti iktidardan gidecek ve Cumhuriyet Halk Partisi iktidarı kurulacak. Bunu hep beraber kuracağız. Muharrem İnce’de Cumhurbaşkanımız olacak. Ereğli- Devrek yolu bir yılda bitecek. TTK’ya 6500 kişi kadro alacağız. Emekliler, işçilerin sorunları var hepsini çözeceğiz. Tersaneleri canlandıracak, teşvik edecek özel bir çalışma yapacağız. Cumhuriyet ilan edildikten sonra ilk ilan edilen il Zonguldak. Cumhuriyetin ilk yıllarında ve 90’lı yıllarında Zonguldak altın yılını yaşamış. Biz Zonguldak’a tekrar altın çağını yaşatacağız. CHP iktidarında bunu yapacağız."

Gündem

AĞIR YARALI !

EN ÇOK OKUNAN

3 gün 16 saat 57 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
8 saat 9 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 12 saat 14 dakika önce HAKİM KARŞISINA ÇIKTI !
4 gün 11 saat 48 dakika önce DOĞUM GÜNÜNDE SON GÖREV
5 gün 9 saat 27 dakika önce ESKİ İLÇE BAŞKANI ÖLÜ BULUNDU !
3 gün 6 saat 3 dakika önce AĞIR YARALI !
1 gün 16 saat 31 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
10 saat 38 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
3 gün 10 saat 19 dakika önce EREĞLİ'DE YANGIN !