8 o C Kdz. Ereğli

CHP’den, üniversitelilere CEMAAT önlemi!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi dışına bu yıl üniversite eğitimi almak için gidecek öğrencilerin, çeşitli cemaatlerin uhdesindeki yurtlara kayıtlarını yaptırmamak için bir dizi önlemler alındığı bildirildi.

Siyaset 6 yıl 8 ay 7 gün 14 saat 24 dakika önce 574

Haberi Paylaşın

CHP Ereğli İlçe Başkanı Sertan Ocakcı, yazılı açıklamasında, üniversite öğrencilerine destek olacaklarını belirtti. Öğrencileri büyük şehirde bekleyen tehlikeli oluşumlar olduğunu öne süren Ocakcı; öğrencilerin, örgüt ve cemaatlerin eline geçmesini engellemek amacıyla kapsamlı çalışma yürüttüklerini söyledi. Ocakçı, öğrencilerin ’bedava’ yurt ve okul gibi vaatler ile bataklığa çekilmek istendiğini ifade ederek şunları kaydetti:

İşte, o öğrencilere sağlanacak yardımlar!
“İlçemiz dışında üniversite eğitimine gidecek öğrencilerimize ve ailelerine, üniversite okumaya gidecekleri şehirlerde her türlü destek sağlanacaktır. Çocuklarımızın mağdur olmamaları için gittikleri şehirdeki CHP il ve ilçe başkanları ile görüşüp, karşılanmalarını sağlayacağız. Okullarında ve yurtta kalacaklar ise bunun çevresel araştırmasını yaptıracağız. Öğrencilerimizin üniversite okuyacakları kentlerdeki il ve ilçe başkanlıklarımız ile irtibat kurmaları sağlanarak ihtiyaç ve sıkıntılarının çözümüne katkı vereceğiz.

Partili olma şartı yok!
Üniversite eğitim dönemi içerisinde öğrenci ve aileleri ile iletişime geçilerek durumları hakkında devamlı bilgi alınacaktır. Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığımız geçtiğimiz sene birçok çocuğumuz için yardım ve destek sağlamış olup, bu eğitim dönemi içeresinde de çocuklarımızın mağdur olmalarını engellemek ve kötü niyetli oluşumlara teslim olmamaları için desteğimiz ve hizmetimiz devam edecektir.
CHP Karadeniz Ereğli İlçe Başkanlığımızca verilecek destek için parti üyeliği şartı aranmamaktır. Bu hizmetimiz ve desteğimiz partili ve partisiz Ereğli ve köylerinden yaşayan ve üniversiteyi kazanan tüm öğrencilerimize açıktır.”

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

2 gün 7 saat 49 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
5 gün 19 saat 50 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
3 gün 16 saat 17 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
5 gün 15 saat 18 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
6 gün 21 saat 11 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
2 gün 10 saat 25 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
4 gün 5 saat 55 dakika önce 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
5 gün 18 saat 44 dakika önce KAZA ; 2 YARALI
2 gün 7 saat 20 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 10 saat 55 dakika önce FESTİVALE HANGİ SANATÇILAR GELİYOR ?