Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

VEKİLLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

VEKİLLERDEN POSBIYIK’A ZİYARET

www.ereglifm.com.tr -BÖLGENİN NABZI-


CHP’nin Zonguldak Milletvekilleri Ãœnal DemirtaÅŸ ve Deniz Yavuzyılmaz’ın Karadeniz EreÄŸli Belediye BaÅŸkanı Halil Posbıyık’ı ziyaret ederek seçim baÅŸarısından dolayı tebrik ettikleri bildirildi.
Basın Bürosu’ndan yapılan yazılı açıklamaya göre, 31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden Belediye BaÅŸkanı seçilen Halil Posbıyık’a tebrik ziyaretleri sürüyor.
Milletvekilleri DemirtaÅŸ ve Yavuzyılmaz, beraberlerinde Ä°l BaÅŸkanı Hakkı Güney, EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Sevdekar Aras, Ä°l Genel Meclis Ãœyeleri Hayrettin Kartal, Mehmet Aksoy ve Åžanver AkdaÄŸ ile birlikte Posbıyık’ı makamında ziyaret ettiler.
Milletvekilleri, Posbıyık’ı 31 Mart seçimlerindeki baÅŸarısından dolayı tebrik ettiler. Ziyaret için teÅŸekkür eden Posbıyık ise “Kdz. EreÄŸli’de, 31 Mart seçimlerinde halk hareketi kazandı, EreÄŸli kazandı. Halkımızın bu teveccühü karşısında bizlere düşen görev, EreÄŸli’yi yeniden ayaÄŸa kaldırmaktır. Siyasi parti ayrımı yapmadan, el birliÄŸi içerisinde Kdz. EreÄŸli’yi yeniden eski günlerine döndürmek için çalışacağız. Nazik ziyaretinize ve temennilerinize teÅŸekkür ediyorum” dedi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük4
hayran1
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo