Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP Ereğli Ramazanlı Köyündeydi

CHP Ereğli Ramazanlı Köyündeydi

16 Nisan tarihinde gerçekleÅŸtirilecek olan Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Referandumu öncesindeki propaganda çalışmalarını mahalle ve köylere gerçekleÅŸtirdikleri ziyaretlerle sürdüren Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Karadeniz EreÄŸli Ä°lçe BaÅŸkanı Åžerif Sertan Ocakcı, 09 Nisan günü akÅŸamını da Ramazanlı köyünde deÄŸerlendirdi. Beraberinde ilçe örgütü yöneticileri ve örgütün eski baÅŸkanlarından Hayrettin Kartal ve  eski yöneticiler birlikte Ramazanlı  köyündeydiler.

"CUMHURÄ°YETE Ä°NANANLARA GÃœVENÄ°MÄ°Z TAMDIR”

Ocakcı, “Türk halkına dayatıldığı Anayasa DeÄŸiÅŸikliÄŸi Paketi’nin yine halkımız tarafından karara baÄŸlanacağı 16 Nisan’a sayılı günler kaldı.  Son yıllarda büyük ve onulmaz sorunlarla mücadele etmek mecburiyetine itilen yurttaşımız, bu referandumun günümüz ÅŸartları içinde gerçekleÅŸtirilecek olmasını gereksiz görmekle birlikte, yaÅŸamak zorunda bırakıldıklarının da etkisiyle hayır oyunda birleÅŸecektir. Cumhuriyete inanlara güvenimiz tamdır.  Zira, halkımıza dayattıkları bu 18 maddelik deÄŸiÅŸiklik paketi ile Türkiye, sonu belirsiz bir yol ayrımına sürüklenmektedir. Mustafa Kemal Atatürk ve arkadaÅŸlarının, büyük bedeller ödeyerek kurduÄŸu Türkiye Cumhuriyeti, bu deÄŸiÅŸiklikler onandığında yok alma tehlikesiyle karşı karşıya kalacaktır.”, dedi. Ocakcı, sözlerini ÅŸu cümlelerle sürdürdü:

"ÜLKEMİZİ EYALETLERE AYIRMAYA KİMSENİN GÜCÜ YETMEYECEKTİR"

"... YurttaÅŸlarımız, bu referandumda çaÄŸdaÅŸlığın, demokrasinin, özgürlüklerin ve hukukun üstünlüğünün temel alındığı parlamenter rejimin mi, yoksa tüm yetkileri elinde tutan, istediÄŸi her ÅŸeyi kimseye hesap vermeden yapabilen bir kiÅŸinin saltanatının mı tercih edileceÄŸini biliyor. 16 Nisan’da, halkın baskı ve zulüm altında yaÅŸadığı, temel hak ve özgürlüklerin olmadığı, gerici diktatörlük altında bir yaÅŸam tercih edilmeyecektir. Ãœlkemizi eyaletlere ayırmaya kimsenin gücü yetmeyecektir. Ocakcı, Tek bir kiÅŸinin hepimizin hayatı üzerinde böylesi sınırsızca tasarrufta bulunabilmesine razı mı geleceÄŸiz? Tek bir kiÅŸinin arzusu ve mutluluÄŸu için milyonlarca insanın özgürce yaÅŸama hakkını kendi elimiz ile teslim mi edeceÄŸiz?  Tek bir kiÅŸinin tüm yetkileri elinde toplayacağı, denetlenemez, kontrol edilemez, keyfi bir rejim ile yönetilmek istiyor muyuz? ", sorusunu sordu.

“BÄ°ZÄ°M İÇİN HAYIR DEMEK…”

Ocakcı konuÅŸmasının devamında " Bizlere hukuka ve hayata dair bildiklerimizi öğretmiÅŸ, adil ve özgür bir dünyada yaÅŸamanın kıymetini anlatmış, buna olan inancı aşılayarak bu dünyadan geçmiÅŸ insanlara karşı vefa borcumuzdur Hayır demek.  Güzel günler göreceÄŸiz, güneÅŸli günler dediÄŸimiz çocuklara, ardımızdan gelen ve mutlu bir geleceÄŸi hak eden gençlere karşı yükümlülüğümdür ’Hayır’ demek. Bu memlekete dair, insanlığa dair hayalleri olan ve o hayallerinden asla vazgeçmeyecek olanlarız bizler, bu memlekette hatıraları olan ve o hatıralara sahip çıkan bizler. Hayallerimize layık olmak, hatıralarımıza sahip çıkmaktır bizim için ’Hayır’ demek.” diyerek sözlerini sonlandırdı.Ramazanlı köyü sakinlerinin sorularını yanıtlayan ilçe baÅŸkanımız ve beraberindeki yöneticiler bir süre köy sakinleri ile sohbet ettikten sonra Ramazanlı köyünden teÅŸekkür ederek ayrıldı.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo