Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CHP’DE ŞOK GELİŞME!.

CHP’DE ÅžOK GELÄ°ÅžME!.

Cumhuriyet Halk Partisi Zonguldak Ä°l baÅŸkanlığı kongresinde yaÅŸanan arbedede düşerek kafasını yere vuran partinin önceki dönem EreÄŸli ilçe BaÅŸkanı YaÅŸar Balcı hastaneye kaldırıldı. Balcı’nın hayati tehlikesinin olduÄŸu öğrenildi.

Zonguldak’ ta devam eden Cumhuriyet Halk Partisi Ä°l Kongresinde üzücü bir olay yaÅŸandı. Gergin geçen kongre sırasında iddiaya göre bir partili ile  ile YaÅŸar Balcı arasında çıkan gerginlik ve arbede sırasında YaÅŸar Balcı, aldığı darbe ile yere düştü. Kafasını yere vuran ve bilinci kapanan Balcı, delege arkadaÅŸlarının yardımı ile hastaneye kaldırıldı. Balcı, bir süre sonra sosyal medyadan fotoÄŸraf paylaÅŸarak sevenlerine "Ä°yiyim" mesajı verdi.

TARTIŞMALAR HİÇ BİTMEDİ!.

CHP Zonguldak Ä°l BaÅŸkanlığı’nın 35. OlaÄŸan Kongresi gerçekleÅŸtirildi. Genel Maden İşçileri Sendikası (GMÄ°S) Åžemsi Denizer Salonu’nda gerçekleÅŸtirilen kongrede yeniden aday olmayan Ä°l BaÅŸkanı ErtuÄŸrul Koltuk, yaklaşık 25 yıldır siyaset yaptığını ve bugün il baÅŸkanlığı görevinden ayrıldığını belirterek, yeni seçilecek ekibe baÅŸarılar diledi. KonuÅŸması sırasında Koltuk, partisinin eski milletvekili Harun Akın’ı eleÅŸtirdi. Bu sırada Akın’ın eÅŸi AyÅŸem Akın, Koltuk’a, "Sen bunlara malzeme veriyorsun utan lan. Helal olsun sana ErtuÄŸrul. Åžunları konuÅŸturuyorsun, utanmıyorsun. Sana yazıklar olsun. Çeneni kapat artık" diyerek tepki gösterdi. Akın, tepkisinin devam etmesi üzerine eÅŸi Harun Akın ve diÄŸer partililer tarafından salondan çıkarıldı.  Kürsüye çıkan Harun Akın da kendisi hakkında konuÅŸulanlar dolayısıyla eÅŸinin sinirlendiÄŸini dile getirerek, "EÅŸimi bu noktaya getirdiniz. Bundan sonra ben yokum. CHP’deki emeklerimi, çapına bakmadan konuÅŸan arkadaÅŸlarım inÅŸallah önüme geçerler" dedi. Akın, konuÅŸması sırasında yerel bir gazetede kendisiyle ilgili köşe yazıları yazılar yazan gazeteciyi de eleÅŸtirdi. Bunun üzerine söz konusu gazetecinin duruma tepki göstermesiyle salonda tartışma çıktı. Çıkan tartışma partililerce büyümeden önlendi.

YENÄ° BAÅžKAN BELLÄ° OLDU

Zonguldak’ta CHP Ä°l Kongresi’nde yeni baÅŸkan Ahmet Altun oldu. Genel Maden İşçileri Sendikası Salonu’nda yapılan kongredeki seçimlerde 509 delege oy kullandı.

Yapılan oy sayımı sonuçlarında 340 delegenin oyunu alan Altun İl Başkanlığına seçilirken, rakiplerinden Nurettin Yolcu 125, Tarık Coşkun ise 38 aldı. 6 oy ise geçersiz sayıldı.

Mevcut İlçe Başkanı Ertuğrul Koltuk ise seçimlerde aday olmadı.

 

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo