Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

CEZA YEDİLER !

CEZA YEDÄ°LER !

Tır`ı düğün arabası yaptı, arkadaşları da 20 çekici ile konvoya katılınca ceza yedi !:


 EreÄŸli'de dünya evine giren Melek&Necati Fidan çifti, gelin arabasını otomobil yerine TIR yaptı.

Ä°stanbul’da 2018 yılında Yeditepe Ãœniversitesi’nde tanışan Huriye ve Hüseyin AkdaÄŸ’ın kızları Melek (26) ve Arife ve Satılmış Fidan’ın çocukları Necati (25) çifti evlilik yolunda ilk adımı attıktan sonra düzenlenen merasim ile dünya evine girdi. Lojistik Firma sahibi Satılmış Fidan’ın oÄŸlu Necati Fidan, düğün aracını kendilerine ait TIR’ı yaptı. ArkadaÅŸlarının da kendi TIR’ları ile destek verdiÄŸi konvoya yaklaşık 20 adet çekici katıldı. 

Evlerinden davul zurna eÅŸliÄŸinde çıkan genç çift, TIR’ın yanına geldi. Daha önce TIR’a binmeyen Melek AkdaÄŸ (FÄ°DAN), Necati Fidan’ın yardımı ile TIR’a bindi. ÇiçeÄŸi burnunda gelin Melek AkdaÄŸ Fidan, EreÄŸli sokaklarında dolaÅŸan TIR’dan kendisine merakla bakanlara el salladı. Åžehir merkezinde çalınan kornadan dolayı Polis merkezine yapılan ÅŸikâyet üzerine ise emniyet müdürlüğü Trafik Tescil Büro AmirliÄŸi ekiplerince TIR’lara yaklaşık 8 bin lira ceza kesildiÄŸi öğrenildi.

BÖYLE BÄ°R HAZIRLIK BEKLEMÄ°YORDUM…

TIR ile düğün salonuna gelen Melek AkdaÄŸ Fidan, kendisinin böyle bir konvoy beklemediÄŸini ve kendisi için bu hazırlığı yapan eÅŸi Necati Fidan ve arkadaÅŸlarına teÅŸekkür ettiÄŸini dile getirdi. Melek AkdaÄŸ Fidan konuÅŸmasında “EÅŸim Ãœniversiteden arkadaşımdı. Daha sonra aÅŸka döndü. Fikir eÅŸimden çıkmış. Hiç böyle bir ÅŸey beklemiyordum. Benim için sürpriz oldu. Çok heyecanlıyım” dedi.

Damat Necati Fidan ise konuÅŸmasında “Babam yıllardır nakliyecilik mesleÄŸinde faaliyet gösteriyor. Bende okuldan sonra babamın yanına iÅŸ yerine döndüm. Herkes otomobil, üstü açık araba ve cip ile yapıyor. Bizim mesleÄŸimiz TIR’cılık. Yıllardır bu sektörün içindeyiz. Bir farkındalığımız olsun istedik. Aklımıza böyle bir fikir geldi. Bence güzelde oldu” dedi. 

Genç çift alkışlar eÅŸliÄŸinde salona girerek ilk danslarını yaptı. 

CEZA YÄ°YEN TIR’CILAR, CEZAYI GENÇLERE HEDÄ°YE ETTÄ°LER…

DiÄŸer yandan Necati Fidan’ın konvoyuna katılan kadın TIR sürücüsü Hanife Çelik ve diÄŸer TIR sürücülaeri, kendilerine yazılan cezaların gençlere düğün hediyesi olmasını istediklerini söylediler. 

Damat Necati Fidan’ın babası Satılmış Fidan, devletin kestiÄŸi parmak acımaz sözü ile baÅŸladığı konuÅŸmasında “Cezayı yiyenler hepsi arkadaşımız kardeÅŸimizdir. Bir tane oÄŸlum var. Onun da en mutlu günü bugün. OÄŸlumun mutlu olduÄŸu bugünde gereken ne ise yaparız. Devletimizin kestiÄŸi parmakta acımaz” dedi. 

Damat Necati Fidan ise konuÅŸmasında “Ceza yediysek de feda olsun. EÅŸime feda olsun” dedi. 

Genç çift ve davetliler açıklamaların ardından doyasıya eÄŸlendi. 

CEZA YEDÄ°LER !

Tır`ı düğün arabası yaptı, arkadaşları da 20 çekici ile konvoya katılınca ceza yedi !:

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük3
hayran3
kızgın3
üzgün1
şaşkın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo