12 o C Kdz. Ereğli

ÇEŞME RENK DEĞİŞTİRDİ..

Spor 7 yıl 11 ay 2 gün 23 saat 16 dakika önce 2048

Haberi Paylaşın

Ereğli’de 22 yıldır Spor Toto Süper Lig’i şampiyon olarak tamamlayan takımın renklerine boyanan çeşme, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarınca siyah beyaza boyandı.

İlçeye bağlı Şamlar köyünde, her yıl şampiyon takımın renklerine boyanan çeşme, bölgede yaşayanlarca "fanatik çeşme" olarak adlandırılıyor.

22 yıldır Spor Toto Süper Lig’de şampiyon olan takımın renkleriyle bezenen çeşme, bu yıl da Beşiktaş’ın şampiyonluğunun ardından, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’lu 4 taraftar tarafından siyah beyaz renklere boyandı.

Köy sakinlerinden Mehmet Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneği 2016’da da sürdürdüklerini belirterek "Çeşmenin boyanması, tabelası takılma işlemleri 4 gün sürdü. Şampiyonluk Beşiktaş’a hayırlı olsun. Bu çeşmeden Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor taraftarı da su içiyor. Tüm Beşiktaşlı oyuncuları, teknik direktörümüzü, başkanımızı ve dernek yöneticilerini gelip bu çeşmeden su içmeleri için bekliyoruz." dedi.

Çeşmeyi boyayanlardan Yaşar Gül, Trabzonspor taraftarı olduğunu ifade ederek "Bu çeşme böyle olduğu için gurur duyuyorum. Fanatik çeşmenin bordo mavili renklere boyanacağı günü, o şampiyonluğu Trabzonspor’dan bekliyoruz. Ersun Yanal takımın başına geldi. 32 yıldır şampiyon olamadık, artık yeter. Seneye Allah nasip edersek şampiyon biz olacağız. Yazık günah bize de. Şu çeşmeyi Trabzonspor renkleri ile boyamak istiyoruz" diye konuştu.

Çeşmeyi boyayan Beşiktaşlı Mehmet Gül, Fenerbahçeli Ramazan Kulay, Galatasaraylı Şaban Yamaner ve Trabzonsporlu Yaşar Gül, fanatik çeşmenin önünde poz verdi.

Gündem

KAZA ; 2 YARALI

EN ÇOK OKUNAN

7 gün 10 saat 43 dakika önce EREĞLİ'YE ACI HABER
20 saat 55 dakika önce İŞ ARAYANLARIN DİKKATİNE !
4 gün 8 saat 56 dakika önce DENETİMLER SIKLAŞIYOR
2 gün 5 saat 23 dakika önce ULAŞIMDA YENİ DÖNEM BAŞLIYOR
6 gün 23 saat 49 dakika önce AĞIR YARALI !
4 gün 4 saat 24 dakika önce UYARI ÜSTÜNE UYARI YAPILIYOR !
5 gün 10 saat 17 dakika önce HASAN HOCA HAYATINI KAYBETTİ
23 saat 31 dakika önce YARIN SON YOLCULUĞUNA UĞURLANACAK !
2 gün 19 saat 1 dakika önce EREĞLİ'DEKİ OLAYDA 1 KİŞİ TUTUKLANDI !
4 gün 7 saat 50 dakika önce KAZA ; 2 YARALI