Kdz EreÄŸli Haber - Eregli FM Gazetesi

ÇEŞME RENK DEĞİŞTİRDİ..

ÇEŞME RENK DEĞİŞTİRDİ..

EreÄŸli’de 22 yıldır Spor Toto Süper Lig’i ÅŸampiyon olarak tamamlayan takımın renklerine boyanan Ã§eÅŸme, BeÅŸiktaÅŸ, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor taraftarınca  siyah beyaza boyandı.

Ä°lçeye baÄŸlı Åžamlar köyünde, her yıl ÅŸampiyon takımın renklerine boyanan Ã§eÅŸme, bölgede yaÅŸayanlarca "fanatik çeÅŸme" olarak adlandırılıyor.

22 yıldır Spor Toto Süper Lig’de ÅŸampiyon olan takımın renkleriyle bezenen çeÅŸme, bu yıl da BeÅŸiktaÅŸ’ın ÅŸampiyonluÄŸunun ardından, BeÅŸiktaÅŸ, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor’lu 4 taraftar tarafından siyah beyaz renklere boyandı.

Köy sakinlerinden Mehmet Gül, AA muhabirine yaptığı açıklamada, geleneÄŸi 2016’da da sürdürdüklerini belirterek "ÇeÅŸmenin boyanması, tabelası takılma iÅŸlemleri 4 gün sürdü. Åžampiyonluk BeÅŸiktaÅŸ’a hayırlı olsun. Bu çeÅŸmeden Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor taraftarı da su içiyor. Tüm BeÅŸiktaÅŸlı oyuncuları, teknik direktörümüzü, baÅŸkanımızı ve dernek yöneticilerini gelip bu çeÅŸmeden su içmeleri için bekliyoruz." dedi.

ÇeÅŸmeyi boyayanlardan YaÅŸar Gül, Trabzonspor taraftarı olduÄŸunu ifade ederek "Bu çeÅŸme böyle olduÄŸu için gurur duyuyorum. Fanatik çeÅŸmenin bordo mavili renklere boyanacağı günü, o ÅŸampiyonluÄŸu Trabzonspor’dan bekliyoruz. Ersun Yanal takımın başına geldi. 32 yıldır ÅŸampiyon olamadık, artık yeter. Seneye Allah nasip edersek ÅŸampiyon biz olacağız. Yazık günah bize de. Åžu çeÅŸmeyi Trabzonspor renkleri ile boyamak istiyoruz" diye konuÅŸtu.

Çeşmeyi boyayan Beşiktaşlı Mehmet Gül, Fenerbahçeli Ramazan Kulay, Galatasaraylı Şaban Yamaner ve Trabzonsporlu Yaşar Gül, fanatik çeşmenin önünde poz verdi.

WHATSAPP Ä°HBAR HATTI 24-12-2019

gülücük0
hayran0
şaşkın0
üzgün0
kızgın0
  • EreÄŸli FM Mobil Uygulamalarımız Yenilendi!
    Hemen Deneyin!
İlk Yorumu Siz Yazın!
Yorum Yazın

Canlı Radyo